Gatsby stil frisyrer

Årets filmhändelse har gillat inte bara cinephiles, utan också fashionistas. Bilder av 20-talet av 1900-talet var mycket liknade av moderna kvinnor som skyndade på att ta dem i bruk.

Frisyrer i stil med "Great Gatsby" för kort hår

Första världskriget skjutit upp ett outplånligt avtryck på världsutsikterna för människor från början av förra seklet. En av särdragen i den perioden kan kallas feminismens storhetstid. Kvinnor började aktivt kämpa för sina rättigheter, delta i det offentliga livet, arbeta utan att ge män. Med sistnämnden blev de troligen upphetsade, men på ett eller annat sätt drabbades brutaliteten av frisyrerna.

Om du också vill göra dig själv en frisyr i stil med Gatsby, var uppmärksam på följande alternativ:

  1. Pixie. Detta namn är översatt som "elf". Frisyren antar lite slarvig, sticker ut i olika riktningar, fjäderspetsarna, det skiljer perfekt ansiktets konturer, ger det en väsen och viss sexualitet. Pixie kan kompletteras med ett snett eller rakt bang, och dess längd kan vara annorlunda.
  2. Multilayer pixie. Med den här frisyren är det främre håret skuren lite längre och kortare än baksidan. Båda dessa frisyrer passar tjejer med en välproportionerad figur och ett ovalt ansikte. Förresten har både konventionella och flerskiktiga pixier många sätt att stapla, det är bara att beställa med gel, lack och hårtork.
  3. Till Getsby frisörer är frisyren av en böna . Om du har ett fyrkantigt ansikte, så är det bättre att föredra längden på kinderna, flickor med ett ovalt ansikte är väl lämpade för en lång bang. Bob, la i vågor, vansinnigt söt och kakettisk utseende.

Frisyrer i stil med "Great Getsby" för långt hår

Om du inte vill dela med långt hår, men vill verkligen vara i en trend, bli bekant med stylingen, som delvis mimar korta hårklippningar:

  1. En intressant fantasi om ämnet "bob" erhålls om du gör en sidoseparation, applicera mousse eller gel för att stylera håret, vrid varje sträng med ett stryk i näts riktning och fäst den med en hårnål. Volumetrisk "fake-bob" kan skapas på ett annat sätt: vindhår, dela dem i två delar, den nedre därigenom dra åt skalen och säkra, och den övre ena igen vind och fäst under de redan förberedda skalen.
  2. Buntknuten är elegant och snygg, det kommer att se ut om du förvindar håret.

Med tanke på bilden av frisyrer i stil med Getsby är det omöjligt att inte märka en mängd tillbehör som inte bara hjälpte frisyren att hålla, men också prydde den. Fjädrar, pärlor, band, pärlor, ursprungliga hårnålar, små hattar och slöjor kan också användas när man skapar en Gatsby frisyr.