Trigan D - indikationer för användning

Detta smärtstillande medel har en kombinerad effekt. Tack vare detta är Trigan D visat att den används i fall där effekten måste erhållas snabbt, och andra läkemedel visar sig vara maktlösa. Läkemedlet kan jämföras med en narkotisk substans, men om du tar det kompetent kan eventuella biverkningar undvikas.

Handlingen av Trigan D

Trigan D-läkare visar på användningen av många patienter. Läkemedlets hastighet tillhandahålls av dess komposition. I hjärtat av drogen är de två huvudämnena: dicykloverin och paracetamol. Dyscykel är ansvarig för anestesi. Det mest effektiva ämnet klarar av spasmer i släta muskler. Paracetamol tillsätts också till läkemedlet för att påskynda och förbättra den analgetiska effekten.

Efter att ha tagit Trigan absorberas dess aktiva substanser snabbt och absorberas av kroppen. Deras maximal koncentration observeras efter ungefär en halvtimme. Vid denna tidpunkt bör patientens tillstånd redan normaliseras. Det mesta av läkemedlet utsöndras i urinen, resterna är med avföring.

I vilka fall anges Trigan för användning?

Läkemedlet klarar sig väl av smärta av olika ursprung. Men mest effektivt eliminerar de obehagliga känslor som uppstår i organen i mag-tarmkanalen.

De viktigaste indikationerna för användning av Trigan är följande problem:

Dessutom används Trigan D för tillfällig anestesi i neuralgi, myalgi, ischias, artralgi. Läkemedlet kan också klara av vanliga huvudvärk och migrän. Det är ibland föreskrivet för allvarlig tandproblem och vid återhämtning efter större diagnostiska ingrepp eller operation.

Behandling med Trigan kan till och med få en förkylning. Paracetamol, som ingår i kompositionen, reducerar effektivt temperaturen hos infektiösa och inflammatoriska sjukdomar. Men detta läkemedel är inte lämpligt för alla.

Användning av läkemedlet Trigan D

Du måste ta Trigan inuti. Dosering i varje fall bestäms individuellt. Men i princip ordinerar läkare att dricka på en tablett två eller tre gånger om dagen. I de svåraste situationerna ökar dosen och samtidigt kan du ta två tabletter. I detta fall bör den dagliga dosen inte överstiga fyra piller.

Om du börjar ta Trigan utan att ha råd med en specialist, glöm inte att du kan dricka den regelbundet i högst fem dagar. De människor som av hälsoskäl ska använda medicinen under en längre tid måste övervaka perifer blod och regelbundet övervaka leverfunktionstillståndet. Vid överdosering kan leverinsufficiens utvecklas.

Trigan D - kontraindikationer för användning

Ibland hjälper Trigan inte bara, utan kommer också att förvärra det allmänna tillståndet. Du kan undvika detta genom att veta kontraindikationerna för användningen av läkemedlet. Och det är förbjudet när:

Liksom de flesta andra smärtstillande medel och smärtstillande medel kan Trigan D inte ges till barn under tolv.