Torrmat för valpar av små raser

Valpar av små raser ska få foder med hög fetthalt, vilket medför hög kaloriinnehåll och näringsvärde. Detta är också nödvändigt eftersom valparna har mycket små mage, de kan inte absorbera en stor del av dem, så att den energi som krävs för snabb och hälsosam utveckling kan erhållas tack vare foder, nämligen kalorier.

Den bästa torrmat för valpar av små raser är de som hör till klassen "holistisk" och "super-premium". Dessa namn betyder egentligen en klass och består av ingredienser som används i produkter för människor. Vid värdering av torrfoder för valpar av små raser upptar sådana matar en ledande position.

Värdena på torrfoder är utformade så att hunden lättare kan orientera sig i sortimentet och använda den mat som är mest lämplig för kvalitet och pris. De flesta torrfoder är gjorda av avfallsprodukter av livsmedelsproduktion, de inkluderar biprodukter, sojabönor, när de används, är negativa reaktioner hos husdjur möjliga. Därför bör maten väljas mycket noggrant och det kan behöva ändras flera gånger.

Den grupp av matar som tillhör de högre klasserna inkluderar produkter av högsta kategori, såsom färskt kött, grönsaker, spannmål. Det stora pluset av dessa matar är avsaknaden av färgämnen och konserveringsmedel i dem.

Några märken av torr mat

Torrmat " Akana " för valpar av små raser tillhör klassen "super-premium", produceras i Kanada. Den innehåller:

Maten är perfekt balanserad, tar hänsyn till alla behov hos en växande organism. På grund av de höga standarderna är en ny hit av försäljningen.

Torrmat " Proplan " för valpar av små raser är producerad av ett berömt franskt företag, det tillhör högkvalitativa foder. Den består av bara naturliga ingredienser som lätt smälter av djur, liksom antioxidanter som stärker immunförsvaret. Även denna mat berikas med fettomega-syror och E-vitaminer som behövs för valpen. Basen för detta foder är fjäderfäkött, det absorberas lättare av nötkött och bidrar mer till assimilering av valpar av mödrar.