Tom Hiddleton, Elizabeth Hurley, Prince William och andra gäster i London Evening Standard Theatre Awards-2016

Förra söndagen i London ägde rum en händelse, som inte bara deltog av lokala aktörer, utan också av Hollywoodstjärnor. London Evening Standard Theatre Awards-2016 är den 62: a prisutdelningen för teaterens awardees, samt betydande och hyllade föreställningar.

Prins William, Bloom, Hurley och många andra

Vi kan säga att mattan spåret av Old Vic Theatre i London den 13 november var belagd med riktiga stjärnor. Bland hedersgästerna, liksom de som presenterade utmärkelserna, var den brittiska monarken, prins William. Från prinsens händer gavs den första statynten till den brittiska skådespelaren Rafe Fiennes, som vann nominationen "Bästa Skådespelare". Han kunde ses i teaterproduktionerna "Richard III" och "Builder Solne". Dessutom noterade William utmärkelsen av Sir David Attenborough, som fick en statyett "För bidrag till utvecklingen av teatralkonsten."

Då presenterades skådespelerskan Billy Piper, som spelade i teaterproduktionen av "Yerma", i kategorin "Bästa skådespelerska", som en statyett. Den berömda John Malkovich blev erkänd som "Bästa Regissören" av leken "Good Canary". Skådespelerska Glenn Close vann nomineringen "Bästa skådespelerska av musiken" för hennes roll i produktionen av "Sunset Boulevard". Priset presenterades för henne av den berömda musiken Elton John. "Harry Potter och det förbannade barnet" baserat på romanen med samma namn, Joan Rowling fick "Best Performance" -priset etc.

Förutom de berömda brittiska skådespelaren Tom Hiddleston, Hollywoodstjärnan Orlando Bloom, modemodellen Dita von Teese, den brittiska skådespelerskan Joan Collins, sångaren Shirley Bassey, den amerikanska skådespelaren Ian McKellen, modellen Lily Donaldson, Sunny Ozell och Patrick Stewart poserade för fotograferna.

Läs också

Elizabeth Hurley verkade på festen tillsammans med sin son

Förutom de tidigare nämnda kändisarna, blev journalisternas uppmärksamhet nere på 51-årige Elizabeth Hurley. Skådespelerskan slutar inte att överraska beundrare inte bara med sitt blommande slag, utan också med franka klänningar med djupa decollete och höga skärningar.

På den röda mattan i London Evening Standard Theatre Awards-2016 visade hon sig med den vuxna sonen Damian. Sedan det senaste utseendet i allmänhet har 14-åringen vuxit betydligt. Så många fans har noterat, blir Damian varje år som hans pappa miljonär Steve Bing, som aldrig kände igen honom som sin egen son.