Tilldelningar i de tidiga stadierna av graviditeten före månad

Ett sådant fenomen, som urladdning i graviditetens tidiga skeden, strax före när det fanns månatliga - är ganska frekvent. Anledningarna till deras utseende kan vara många. Men innan man bestämmer orsaken till detta fenomen, måste läkare korrekt skilja urladdningen: de uppträdde vid graviditeten eller före nästa månad eftersom De har skillnader, och först efter det tar lämpliga åtgärder.

Vilken ansvarsfrihet för en månad talar vanligtvis om graviditeten?

I fallet med graviditet är en kvinna, från könsorganen, vita, täta sekret. Endast under tredje trimestern blir deras konsistens och karaktärsförändring, och de blir mer flytande och påminner om vatten.

Utseendet av sådana sekretioner direkt under fördröjningen beror på hormonprogesteronets verkan på vaginernas körtlar. Varje lukt som de helt saknar. För att noggrant kunna bestämma orsaken till utseendet av vit urladdning (före månaden är det eller graviditet) räcker det med att genomföra ett vanligt graviditetstest.

I vissa fall kan det under de första dagarna efter en fördröjning inträffa blodig urladdning, vilket ofta uppfattas av en kvinna som försenade menstruationsperioder. Anledningen till deras utseende ligger i ökningen av tonen i livmodermometometrium. Som regel är deras volym liten och de varar bara 1-2 dagar, vilket gör det möjligt för en kvinna att misstänka att något är fel. Dessutom kan denna typ av sekretion också observeras när fetalt ägget implanteras i livmoderhålan. Det observeras ungefär 6-7 dagars graviditet. I sådana fall åtföljs de ofta av spasmer i underlivet.

Vad är skillnaden mellan urladdning och menstruationsblödning med de som uppstår vid graviditetens början?

För att korrekt avgöra vad som sägs rikligt, genomskinligt urladdande: de förekommer strax före menstruationsperioden eller om det är graviditet, är det nödvändigt att kunna skilja mellan dessa två fenomen och känna till de största skillnaderna.

Så fördelningen av månadsvis har i regel en större volym jämfört med de som observeras i tidig graviditet. Deras längd är också längre.

Dessutom bör särskild uppmärksamhet ägnas åt sådana sekretess egenskaper. Omedelbart före menstruation kan vätska, med en liten tillsats av slemutsläpp, observeras, medan tjock och vit normalt uppträder vid början av graviditeten.