Theta-helande - en sekt, tro, eller daglig meditation?

Theta-hilling - tro på den här metoden eller inte, alla bestämmer sig för sig själv, men det finns inga obotliga sjukdomar och alla restriktioner, bara i en viss persons tankar. Theta-helande bidrar till att se dessa begränsningar och läktas genom direkt kontakt med den gudomliga källan.

Theta-helande - vad är det?

Instantaneous healing är resultatet av en som har trott med hela sitt hjärta att Skaparens energi läker någon sjukdom. Återförening med en ovillkorlig kärlekskälla ger en person obegränsade möjligheter. Theta-hiling teknik är att det är en modern panacea för alla sjukdomar? Det är omöjligt att namnge den här metoden, det fanns alltid, men som ett helande system föddes på grund av en kvinna.

Theta-helande är en omvandlingsprocess av helande som uppstår genom anslutningen av mänsklig energi med Skaparens energi, medan hjärnan avger theta-vågor i intervallet 4-8 Hz, detta tillstånd av djup avslappning, att ha lärt sig att medvetet kontrollera vilken person som kan läka sig själv, se hur allt finns sammankopplade med varandra för att upptäcka överraskningar i sig själva.

Theta Hilling - Vianna Styble

Grundare av theta-sheeling, amerikanska V. Styble, upptäckte läkningsmetoden, var allvarligt sjuk med höftcancer, processen gick så djupt att all lymf påverkades och läkarna gav Vianna inte mer än 2 månaders liv, men kvinnans helande och clairvoyance, som hon hade sedan barndomen. Tro i Skaparens kärlek och hennes öde att läka människor hjälpte henne att få ett tydligt svar från Skaparen: fortsätt och lämna rädsla .

Vianna började träna intuitivt och lita på Skaparens röst. Hon började gradvis förstå principerna för den hjälp hon gav till lidandet och lovade att hon skulle överföra denna kunskap till människor runt om i världen genom böcker, träning, videomeditation. Vianna uppmuntrar inte människor att överge traditionella behandlingsmetoder, men ta ansvar för allt som händer och förstå att läkning beror till stor del på personen själv.

Vad ger theta-healing?

Healing - theta-healing är positionerad som huvudeffekten. Många noterar de positiva effekterna av theta-meditationer på V. Stable. En medveten bön, riktade direkt till Skaparen, växelverkan med honom på sjunde planet - verkar underverk. Vad händer med utövare av Theta Hilling:

På extern nivå:

Theta-läkningsteknik

Theta-hilling-praxis bygger på att komma in i theta-staten genom meditation . Visualisering spelar också en viktig roll i processen och om det inte är omedelbart möjligt att uppnå energin i den 7: e planen, förtvivla inte och försumma verksamheten, allt som händer gradvis främjar personen till ett högre plan, litar på sig själv och litar på den gudomliga källan kommer att ge sina resultat.

Theta-helande - meditation

Theta-helande är den grundläggande meditationen, då börjar kommunikationsprocessen med det gudomliga. Utförandeknik:

 1. Visualisering av sin energi, nedstigande till jorden, medvetenhet om det som en del av allting.
 2. Genom benens sulor återvänder energi till kroppen och öppnar alla chakran på vägen till toppen.
 3. Genom Sahasrara, i form av energi, lämna kroppen och gå upp förbi Cosmos (Universum), kringgå den vita ljusregionen, den mörka, fortfarande vita, sedan geléliknande substansen (lagen) och ansluta till planens pärlande lysande ljus.
 4. Titta på ditt liv, se vad som händer i det, vad du vill ändra.
 5. Föreställ dig ditt liv som en sfär av energi, och dig själv som en enorm jätte som sträcker ut dina händer från den 7: e planen till ditt liv. Händerna röra på livet och tyst skaka det, skapa marken för förändring, samtidigt som man uttalar order, önskade händelser.
 6. Känn och känna att önskat är redan uppfyllt.
 7. Slutförande av processen. Rening av energin och återvända till ditt utrymme, för att göra detta, skicka energi till jorden, dra tillbaka genom fötterna och passera igenom alla chakranerna, led ut genom kronan och koppla energi.

Theta-sheeling - manifestation

Manifestationen i theta-hiling förstås som processen att förklara sin lust för sig själv innan man börjar meditera. Theta-sheeling - manifestationen av överflöd, kärlek eller andra brådskande önskemål måste komma från en petition för sig själv - detta är den grundläggande säkerhetstekniken för och för andra - inte fungerar. Teknik för manifestation (utförd på 7: e existensplanet) utförs med användning av den grundläggande meditation som beskrivits ovan. Vad annat är viktigt att veta innan tekniken utförs:

Theta-healing är ett muskeltest

Enligt V. Stable, grundaren av theta-läkningsmetoden - övertygelser och destruktiva program som "sys upp" i människokroppen, sträcker sig vissa scenarier från tidigare inkarnationer, de flesta överförs via det generiska systemet. Ett av verktygen i theta-hilling är ett muskeltest som hjälper till att identifiera negativa attityder och ta bort dem från det undermedvetna. Metod för genomförande:

 1. Drick några sippor av vatten (vatten obalans - felaktiga svar);
 2. Face north (om det inte finns något sätt att bestämma, norr är "tilldelat") och stänga dina ögon.
 3. Testa "Ja" och "Nej". "My Yes" - kroppen svänger framåt, "min nej" - tillbaka.
 4. Kolla på uppenbara uttalanden, till exempel: "Mitt namn är ... (uttalar sitt namn) - kroppen svarar" Ja "med en lutning framåt. Jag heter (fiktivt namn) - kroppens svar är "Nej". Sinnet är helt avstängt, fullt förtroende för kroppen.
 5. Det är dags att identifiera löften och rotprogram i något fält:

Inblandning av en anhörig ande - theta-helande

Vem är själskompisar? Dessa är betydande människor som kan gå med en person för det mesta av livet, eller en mycket viktig del av det. En själsfrände kan föreställas i någon aspekt, ofta de bästa vänner, make eller fru, barn, andlig mentor - allt beror på det uppdrag som själskamraten skickas till. Det händer att en person är ensam i sin livsresa, och han vill ha en betydande person, som liknar hans livsvärden , för att komma in i sitt liv .

Detta kan hjälpa till med theta-helande - "Att locka en själs vän." Tekniker som arbetar i den här riktningen finns i Viannas böcker. Resultat från metodens tillämpning:

Theta-healing hur man lär sig själv?

Theta-hiling - träna yrket med efterföljande övning innebär en betydande investering av medel, men är det möjligt att själv lära sig metoden? Enligt W. Stable är Skaparen tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, och varje person har rätt till ovillkorlig kärlek och ett svar. För bekanta med möjligheter till en metod och tillämpning av meditationer självständigt är det nödvändigt att ta itu med författarens böcker.

Theta-helande - en sekt?

För många ses theta-healingmetoden som kvackeri och manipulation, som är inneboende i olika sekter, och verkar vara både gudomliga, men inte som traditionella religioner. Det finns en annan viktig aspekt - den professionella inkompetensen hos läkaren. Vad skiljer tekniken från sekten:

Theta-helande - böcker

Theta-hilling och psykoterapi - En harmonisk kombination av de bästa metoderna i Vianna Stybls verk kommer att hjälpa till på vägen till återhämtning:

 1. " Theta-helande. Den unika metoden för aktivering av vital energi »V. Stabil. I svåra stunder av livet är det viktigare än någonsin att komma ihåg att alla helande krafter är inbäddade i oss, och genom att avslöja vår potential blir en person ett fordon av gudomlig energi. Theta-helande - daglig meditation (grundläggande), praktiserad i 2 -3 månader, tar en person till en ny andlig nivå.
 2. " Theta-helande. Sjukdomar och störningar från A till Z »V. Stabil. Boken undersöker hur vissa tankar och attityder leder till specifika sjukdomar.
 3. " Theta-helande. Avancerad nivå »V. Stabil. Denna bok är för dem som redan har grundläggande läkningskunskaper i theta-healing.
 4. "Thetahälsans rytm " V. Stabil. Att skapa en stark och vacker kropp och uppnå en idealisk vikt. Kroppen är ett själs tempel, skänkt av naturen själv, det är dags att komma ihåg det och uppmärksamma.