Invändiga målningar av egna händer

Dekorera inredningen med egna händer är inte svårt. Med hjälp av någon av de moderna teknikerna kan du göra en vacker inredning med egna händer. Dess fördelar kommer att vara i unikhet och värde av manuellt arbete. I den här mästerklassen kommer vi att överväga ett exempel på att göra en målning med egna händer i quilling- tekniken.

Vi gör en bild med egna händer

 1. Klipp remsor av rött och vitt papper 25 cm långt och 3 mm brett. Lim dem ihop.
 2. Varje remsa är vikad i en spiral och limmade i en cirkel (fri rulle). Ge den en långsträckt form, kläm fingrarna på båda sidor. Pincett dra en kant av framtida Gerbera kronblad.
 3. Ur kartongen skär ut en cirkel, gör ett snitt längs sin radie och lim en bred kon. På baksidan av det börjar du klistra på de röda och vita kronbladen.
 4. Till övre sidan av konen ska limas längs samma kronblad, endast av röda ränder.
 5. Låt oss börja göra mitten. På samma sätt som punkt 1, lim en smal svart remsa och en bred (1 cm) apelsin. Vi förvandlar den breda delen till en frans med hjälp av en sax.
 6. Vik denna remsa i en smal rulle och lim den ihop. Kanten ska böjas och fluffas. Därefter klistrar vi det färdiga centret i mitten av vår blomma.
 7. Beroende på önskad storlek på bilden, gör ett udda antal gerberor. Alternativa färger, som följer ett enda färgschema. Det bör påpekas i förväg med tanke på den allmänna inredningen.
 8. Förutom den grundläggande kompositionen kan du göra flera små blomsterklockor. Vi vik en lång remsa av grön färg i en tät rulle, vi tätar den.
 9. Med hjälp av en penna, fäst konformens rullform. Smörj figuren med PVA lim och låt torka.
 10. För en klocka behöver du följande element: grön kon, tre kronblad och en mitten av fransar.
 11. För att dekorera bilden med grönska, lim två eller tre smala band av grön, men olika nyanser, och stäng av fritt rulle. Vi ger den en oval form.
 12. Kläm fast de två motsatta kanterna på varje ark.
 13. Från dubbelsidigt färgat papper skär ut flera löv av någon form.
 14. Vik vart och ett av dem i hälften, och sedan dragspelet.
 15. Förbered grunden för bilden. För att göra detta är ett ark spånskiva, färgat papper för matta och tapeter användbart. Helst bör du använda samma tapeter som är limmade i ditt rum.
 16. Placera alla förberedda föremål från quilling på grundval, och sedan limma dem igen.
 17. Det kreativa tillvägagångssättet för inredning av målningar för inredningen med egna händer innebär avsaknad av en ram. Så snart limet torkar kan du hänga en klar bild på väggen och beundra ditt konstverk.