Sprit av Willows Roshe

Kosmetika från den berömda franska tillverkaren har länge vunnit hjärtan hos våra landsmän. Inte mindre populär är dofterna från samlingen av Yves Rocher.

Sprit av Willows Roshe Evidence

Denna Eau de Toilette Eau de Toilette är permeerad med harmoni och mjukhet. Doften tillhör familjen av brindle, chypre. Parfym håller perfekt på huden och blandar med sin naturliga lukt. Doften är elegant och feminin. Willow Roshe erbjuder också torr parfym med denna ovanliga arom. Mycket bekvämt alternativ för att bära i en handväska. Dessutom är parfymförpackningen mycket lätt och svår att skada.

Top noter: violett löv, silke träd, hasselgröna.

Medium anteckningar: vildlilja i dalen, jasmin.

Basnotor: muscat, patchouli, praline.

Parfym Yves Rocher Svart Vanilj

Dessa är vinterparfymer från Yves Rocher, som har hög motståndskraft. Doften tillhör Orientalens familj. Lukten är väldigt rik, lite kryddig, med blommiga anteckningar. Bland dofterna Willows Roshe utmärks detta av dess mångsidighet, eftersom det lätt kan appliceras när som helst på dagen.

Top noter: bourbon vanilj, vanilj tahiti, vanilj i Uganda.

Mellersta anteckningar: mimosa, flandern.

Basnotor: Mandarin, Cedar.

Sprit av Willows Roshe Naturale

Duften av detta doftande vatten Yves Rocher tillhör blommans, grönas familj. Lukten är färsk, ljus, med en citrusnota. Aromen är väldigt naturlig och ljus. Det kan användas som daglig parfym.

Toppnoteringar: Italiensk bergamot, grönt äpple, guldfärg, kalifornisk citron.

Medium anteckningar: persika blommor, egyptisk jasmin.

Basnotor: muskulös, bärnsten, jungfrulig ceder.

Sprit av Magnolia från Willows Roshe

Doften av dessa andar, Willows Roshe, tillhör blommafamiljen. Parfym är till kvällsapplikation, men kan användas som vardag. Lukten är romantisk och otroligt sensuell, impregnerad med ömhet och femininitet.

Toppnotor: äpple, magnolia.

Mellersta anteckningar: tuberos, gardenia, jasmin, lilja.

Basnotor: ekmos, moskus, persika, sandelträ, cederträ.

Kokosparfymer från Willows Roshe

Parfym parfym Cocoon från Yves Rocher tillhör familjen orientalisk, arboreal. Parfymens natur är attraktiv och varm, väldigt sensuell och mystisk. Denna lukt betonar kvinnlig sexualitet och attraktion. Det är patchouli som ger doften en erotisk färgning, och woody noterna är mystiska och karaktär. Sprit är bättre för användning som en kvällsversion eller för romantiska datum.

Toppnoteringar: kokosnöt.

Medium anteckningar: vanilj.

Basnotor: patchouli.

Sprit av Iria från Willows Roshe

Irisens andar från Willows Roshe tillhör familjen blom-orientaliska. Parfym är feminint och elegant. Efter appliceringen lämnar doften ett spår och varar fram till kvällen. Det är lämpligt att använda som ett dagligt alternativ, du kan ansöka om ett romantiskt datum.

Toppnotor: bergamot, koriander, mandarin.

Mellersta anteckningar: ros, jasmin, magnolia, lilja av dalen, gardenia.

Basnotor: vanilj, tonka bönor, patchouli, sandelträ, bärnsten.

Sprit av Willows Roshe Moment of Happiness

Arom hör till blomstergruppen. Att skapa parfym använde lukten av den mest värdefulla sorten av rosor. Aromen är komplex och elegant. Används för daglig användning eller för kvällen.

Toppnotor: kryddor och gröna anteckningar.

Medium anteckningar: rosa knoppar och ros.

Basnotor: patchouli, ceder.

Sprit av Willows Roshe Jasmine

Arom tillhör blomfamiljen. Parfym är elegant, lätt och skonsam. Bra för daglig användning, kan användas som en kontorsversion.

Toppnotor: Jasmine, Mandarin.

Mellersta anteckningar: jasmin.

Basnotor: Jasmine, Mimosa.

Parfym Yves Rocher: monoaromatics

Om du vill känna den rena aromen av bär eller kryddor, så passar parfymer från Yves Rocher från BIO-serien till dig. Dessa dofter du inte sönderdelas i anteckningar, eftersom endast en komponent används för att skapa dem och det heter namnet parfym.

Sprit av Willows Roshe Vanilla

Doften är söt, men lätt och mild. På huden lämnar ett tåg, mycket aptitretande och välsmakande. Lukten av vanilj är först mycket mättad, förvärvar senare mjukhet och ljushet.

Parfym Yves Rocher Strawberry

En mycket välsmakande och frisk doft tillhör fruktfamiljen. Den kan användas både i varma och kalla årstider. Blad på huden ett spår av skogsbär.