Chrome Hjärtan

Prata om produktkvaliteten Chrome Hearts är inte nödvändigt, så många stjärnor i världens showverksamhet, noga följa trenderna i mode, välja glasögon av det här märket. Bland de som föredrar att bära solglasögon Chrome Hearts, musiker av The Rolling Stones, Merlin Manson, Britney Spears, Hakuey, Cher och andra kändisar.

Utförande av stil

"Chrome hearts" är ett icke-standard märke. Den grundades av Richard Stark och hans fru Laurie Lynn 1988. Som fans av rock och biker kultur bestämde de sig för att utrusta sina likasinnade människor med bekväma och eleganta kläder. Den första att se de lätta lädercykelbyxorna , som är mycket som ägarna till motorcyklar. Richard Stark dekorerade dem med silverelement, gjorda i gotisk stil. Framgången inspirerade grundarna av varumärket för tillverkning av kläder från läder, såväl som smycken. Många representanter för böhmen drömde om att bli ägare till produkterna av märket Chrome Hearts. I slutet av nittiotalet var silvertillbehör och mjuka läderkläder extremt populära. Älskare av ovanliga saker lockade gotiska attribut och icke-standardmaterial som användes av konstruktörer av märket Chrome Hearts. Snygg design och hög kvalitet ledde till att produkterna från företaget Chrome Hearts snabbt vann marknaden.

Solglasögon Chrome Hearts blev tillbehöret som gav varumärket med popularitet. Varje samling är en utföringsform av det glamorösa gotiska, manifesterat i kors, liljor och dolkar, gjorda av silver. Dessa detaljer är gjorda av 925 silver, och sedan är de handpolerade och artificiellt åldrade för att ge ett antikt utseende.

För tillverkning av öronhakar använder Chrome Hearts-designers naturligt trä eller läder. Det bör noteras att trädet inte kan kallas ett exotiskt material, men templen i Chrome Hearts utmärks av det faktum att märkesdesignerna väljer sällsynta raser för deras skapande. Det handlar om den brasilianska machaonen och det afrikanska ebenholtsträdet. Bearbetning och polering av templen görs manuellt, så dessa processer håller länge. I slutet av processen är varje del täckt med en speciell lack som har hypoallergena egenskaper. Av denna anledning är någon inställning för glasögon Chrome Hearts dyr. Vissa modeller av glasögon tillverkas i en ram gjord av plast eller titan. I detta fall ersätts de överlagrade elementen i inredningen av en lasergravering som helt motsvarar motiven i Chrome Hearts. Men linserna i alla glasögon är endast gjorda av plast. Detta slitstarka och säkra material kännetecknas av oklanderlig kvalitet och hög grad av skydd mot ultraviolett strålning.

Lyxig och oklanderlig stil

Japanska Chrome Hearts-glasögon lockar inte bara högkvalitativa prestanda utan också en bra design. Dessa tillbehör är verkligen lyxiga, för i varje samling finns modeller vars ramar är gjorda av ädla metaller. Tjejer som inte är likgiltiga med ädelstenar kommer definitivt att uppskatta glasögonen, ramarna som är skyddade med diamanter, och templen är täckta med guld eller platina. Poäng Chrome Hearts, om det är originalet, är en manifestation av status för deras ägare. Tillåt själva sådana tillbehör kan vara självförsörjande realiserade i individens liv. Replica av glasögonen Chrome Hearts, som idag översvämmade marknaden, kommer aldrig att kunna ge sina ägare samma känslor.