Sebozol Shampoo

Mjölk är ett mycket obehagligt problem som du vill bli av med så snart som möjligt av många anledningar. För det första ser vita flingor på hårbotten motbjudande, och för det andra är mjäll ofta åtföljd av en irriterande klåda. Shampoo Sebozol - en av de mest effektiva anti-mjällen. Lämplig för nästan alla, och fungerar väldigt lojal och operativ.

Sammansättning av schampo Sebozol

I själva verket är schampo inte den enda formen av frisättning av läkemedlet. Apotek säljer också tabletter, salvor och krämer. Men som praktiken har visat, strider schampo med mjäll bättre och snabbare.

Det internationella namnet på Cebozol är ketokonazol. Sammansättningen av schamponet väljs så att efter att ha använts är endast positiva resultat synliga.

Sammansättningen av Sebozol innehåller sådana ämnen:

Indikationer för användning av mjällschampo Sebozol

Sebozol appliceras externt. För att hjälpa till med detta läkemedel, dermatologer och kosmetologer. Shampoo utvecklades speciellt för att bekämpa mjäll, vilket är anledningen till att det har antimikrobiella och antifungala effekter. Eftersom orsaken till mjäll - svampar som undertrycker sitt liv, kan du permanent bli av med problemet.

Enligt Sebozolu-krafterna och hantera en grupp patogener, såsom gram-positiva kocker, är de mest kända som stafylokocker och streptokocker.

Shampoo Sebozol är indicerat för användning i sådana problem som:

Funktioner av användningen av Cebosol

Till skillnad från de flesta andra anti-mjällprodukter behöver du inte använda detta schampo regelbundet. Enligt instruktionerna för användning av Sebozol ska agenset användas en gång i några veckor. Och endast i särskilt svåra fall kan behandling av mjäll börja med 2-3 behandlingar per vecka.

Applicera shampoo för att rengöra fuktigt hår, som delvis påverkar hårbotten. Därefter är produkten skummad och lämnar huvudet i några minuter. För att tvätta av Sebozol är det nödvändigt mycket noga - det är bättre än rinnande vatten. Positiva förändringar kommer att märkas efter de första användningarna av schampo, men fullständigt bli av med mjäll kommer att vara möjligt först efter två till tre månader. Men även efter full återhämtning kan du fortsätta använda Sebozol för förebyggande ändamål. För att göra detta är det tillräckligt att tvätta huvudet med ett botemedel åtminstone en gång i veckan.

Analoger av Sebozol

Även om Sebozol anses vara helt ofarligt och på alla möjliga sätt ett positivt schampo passar det inte alla. Det finns få kontraindikationer mot botemedlet, men de är:

  1. Använd Sebozol inte möjligt om det finns skador på hårbotten.
  2. Kontraindikerade schampopatienter med vissa dermatologiska sjukdomar.
  3. Naturligtvis, att överge behandlingen av Sebozolum kommer att vara och de som lider av den individuella intoleransen hos de enskilda komponenterna i läkemedlet.

Och på grund av det faktum att schampo har många analoger, borde det inte vara några problem med att behandla mjäll. De mest populära substituten för Sebozol är följande:

Alla ovanstående fonder finns på apotek på en fri försäljning.