Kardborreband

Ibland behöver du snabbt göra en styling, och möjligheten att besöka en frisör eller gå till salongen saknas. I sådana situationer är den oersättliga saken kardborreband som kommer i olika storlekar för vilken hårlängd som helst och krökets önskade diameter. Dessutom, med hjälp av dessa enheter kan du helt enkelt lägga till extra volym till den färdiga frisyren.

Vad är Velcro Curler?

Dessa produkter är en ihålig cylinder av lättviktigt material, på ytterytan som är ett speciellt tyg med mjuka polyetenhakar. På grund av denna funktion är strängarna säkert fastsatta i det valda läget och få önskad form.

För att lägga till extra volym till hårrötterna rekommenderas att använda stora kardborreband. Dessutom kan du med hjälp av dem försiktigt lägga en lång knäck utan hårtork. För att få snodda krullar eller spiraler med rätt form används inte mycket stora borrkretsar, medelstora eller små.

Hair curlers - hur man använder?

Faktum är att det inte finns något svårt att linda på kardborrebandet. Det viktigaste att komma ihåg är:

  1. Håret måste vara rent, det är bäst att använda curlers omedelbart efter att ha tvättat håret.
  2. Det är önskvärt att applicera på fortfarande våtlås ett slags ljusfixativ.
  3. Varje sträng ska vara noggrant kammad.

Hur korrekt blåsar klistermärkenna?

  1. Det är mest bekvämt att börja från framsidan av pannan eller pannan. Håret är bra att kamma, flera gånger genom att följa dem med en frekvent kula. Därefter fixar du ändarna på mitten av produkten med fingret och dra åt hela strängen till rötterna. Om klisterremsan inte håller mycket bra kan du klämma fast det med ett klämma.
  2. Fortsätt rekommenderas från toppen längs skilsmässan till näsan, genom att utföra samma åtgärder. Det bör noteras att curler endast ska såras i hårets ändar.
  3. Efter bearbetning av huvuddelarna av trådarna måste du också spärra låsningarna längs sidorna. På detta område är det viktigt att vrida borrhålet mot insidan.
  4. När alla hårkrullare används, ska du lämna dem i minst 1 timme, och helst under en längre tid. I slutet av denna period kan du strö håret med en fixativ eller lack så att håret håller formen väl. Ta bort kardborrebandet försiktigt: Dra försiktigt ut strängen vid rötterna och håll sedan hårt hårets fingrar och dra ner produkten.
  5. I slutet kan du forma håret med fingrarna, räta krullarna eller använda en hårtork.

Kardborreband för långt hår

Ett annat alternativ för intressant användning av dessa produkter på långt hår är att kombinera curlers med olika diametrar. Behöver stor, medium och liten kardborre i ungefär samma mängd. Tekniken för denna läggning är att endast stora lås sår på toppen av huvudet och bandet. Mellanprodukterna är avsedda för occipitalregionen och templen. Och slutligen sönder allt nedre håret på kardborre med liten diameter.

Med hjälp av den beskrivna metoden för stapling kan man uppnå effekten av kaotiskt utspridda krullar som ser väldigt naturliga ut. Dessutom får håret en fantastisk volym vid rötterna, om den är väl fastsatt - kommer att hålla ca 5-6 timmar.

Det är värt att notera att den frekventa användningen av hårkrullare är oönnskad, eftersom de alla är gjorda av styva konstgjorda material och har egenskapen att skada den övre delen av håret, deras struktur. Om du använder dem regelbundet måste du tillhandahålla strängar extra kraft, fuktgivande och återställande.