Scythe på sidan

Spytten har alltid ansetts vara en utsmyckning av en kvinna, men idag är den klassiska flätan idag en toppmodig frisyr som idag är en föråldrad frisyr. Samtidigt lägger till sorten kan inte bara snygga hårspännen och andra tillbehör till hår, men också en ovanlig konfiguration. Till exempel kommer en spott på sin sida att föra in en bild av oskuld och sensualitet i bilden. Låt oss i detalj överväga hur bäst man ska skapa en sådan vävning, och med vilken klädstil är det mer lämpligt att kombinera.

Hur vävas en flätad på sidan?

Beroende på vilken typ av vävning som verkar vara lämpligast för dig, kan du skapa en pigtail från två, tre eller fyra trådar.

Det enklaste alternativet - att kamma håret, samla dem i en bulle på vänster eller höger om mitten av nappen och dela in i önskat antal delar. Så är klassisk vävning av tre strängar passande för varje tillfälle: en frisyr med flätat på sidan är lämpligt att dekorera med ett ljust gummiband eller ett starkt klipp. Ett ljust, märkbart tillbehör, kombinerat med en klänning, kompenserar för frisyrens enkelhet, vilket gör den verkligen festlig.

Av de två strängarna fladdrade en fläta till sidan som en fisk svans:

  1. Från var och en av dem tas små delar av hår och läggs på varandra.
  2. I varje tur är två nya tunna trådar vävda - detta skiljer "fiskens svans" från klassisk vävning, där håret är uppdelat i delar endast en gång i början.

Av de fyra strängarna flyter en vacker flätad på sin sida, även om den är ganska ovanlig, mer påminnande om en "bauble" av hår. Denna frisyr passar ägaren till ett tjockt hårhår.

Volymetrisk fläta på sidan

Om håret är naturligt tunt och tunt, finns det inga skäl att neka flätan. Efter att du har fixerat det elastiska bandet bör spänningen av trådarna försvagas och sträcka dem i väven i motsatta riktningar. Så även den tunnaste pigtailen kommer att förvärva den önskade volymen. Raspushit-strängar kan vara så att det uppvisar avsiktligt fluffig fläta på sidan, vilket är lämpligt för att dekorera här och där och studsar med tips.

Careless scythe på sidan

Nyligen har flätan kommit in i mode, som ser ganska slarvigt ut: i detta ligger all charm av en sådan frisyr. Och även om det huvudsakligen är inriktat på den romantiska bilden med en klänning av mjuka toner och vintagehårnålar, visas även kändisar med en sådan scythe på showen.

Banan med de disheveled låsen är ganska skonsam: även efter många timmar efter skapandet av spytten är dess utseende detsamma som det var tänkt.

En sådan frisyr ser särskilt organisk ut på håret till axlarna. Men långhåriga damer bör vara försiktiga när de väver upp den svåra flätan på deras sidor, för att inte korsa linjen mellan charmig slarv och motbjudande slöhet.

Kombinationen av vävning

Mycket imponerande ser franska och nederländska flätor på sidan, samt en kombination av dem med klassikerna och "vattenfallet".

Det enklaste alternativet är att börja plaite "spikelets" (den franska scythe) från templet, rör sig diagonalt. Änden på vävningen måste ligga på huvudets motsatta hörn. Inte mindre vackert utseende holländsk spett (fransk tvärtom), passerar över huvudet med en orm och slutar på samma sida som vävning började.

Om håret är vridet till medelstora eller stora hårkrullare innan håret skapas, visar sig en ganska oväntad version av den festliga frisyren: flätan ska inte vara för snäv, den ska vara lite disheveled, slarvig och krullarna kan inte kammas i förväg, annars kommer charmiga lockar att förlora form. Som ett resultat det visar sig som "lockigt spott", vilket, kompletterat med vackra hårnålar, inte medger en komplex bröllops frisyr.