Sasha Pivovarova

Sasha Pivovarova är en rysk toppmodell, vars namn är känt över hela världen idag. Det är en av de mest populära modellerna för hemmamodeller, som på grund av deras unika utseende "utomjordingar" med ett okonventionellt ansikte, lite puffiga läppar, höga kindben och stora ögon tycker om otrolig popularitet bland designers. Bevis för detta är det faktum att det var Alexandra Pivovarova som blev den enda modellen som under sex årstider deltog i reklamkampanjer av det ökända Prada-varumärket.

Modevärlden uppskattas särskilt av hennes demoniska utseende och bilden av en mystisk femme fatale som har sin egen hemlighet, okänd för någon.

Biografi av Alexandra Pivovarova

Alexandra Pivovarova föddes den 21 januari 1986 i Moskva och var inte det enda barnet i familjen. Sasha har bror Mikhail och syster Alena, med vilken hon upprätthåller ett varmt och vänligt förhållande.

Alexandra drömde aldrig om att bli en modell, från barndomen blev hon mer lockad av konst. Flickan var väldigt glad i att dra och drömde om att bli konstnär. Många av hennes verk har även publicerats i tidningarna Harper's Bazaar och L'Officiel. Modellen hoppas fortfarande att det en gång är möjligt att öppna sitt eget bildgalleri.

År 2004 gick Alexandra Pivovarova från skolan och gick genast till RGTU, där hon studerade vid Konsthögskolan. Med sin berömda man träffade Sasha vid universitetet. Det var Alexandra Pivovarovas man - Igor Vishnyakov, en berömd konstnär och fotograf - som övertygade flickan att försöka sig i modelleringsbranschen.

Igor skickade 2005 bilder av Alexandra till modelleringsbyrån IMG Models Management, som ligger i New York. Strax efter det blev tjejen inbjuden till Milano, där hon inom några veckor blev reklamföretaget Prada. Och efter slutet av modeveckan i Milano började Alexandra Pivovarovas svimna karriär.

Under 2006 dekorerade modellen Sasha Pivovarova täcken av franska, australiska, ryska, italienska och japanska Vogue. Och två år senare var hon på sidorna av den berömda Pirelli-kalendern och deltog i reklamkampanjen för den nya samlingen Giorgio Armani.

År 2011 blev Alexander inbjuden att visas i reklam för ett annat känt varumärke - Reserved och Piaget smycken hus. Samma år spelade Sasha en stödjande roll i filmen "Time" och utvecklade sin egen kapselsamling för ungdomsmärket Gap.

I maj 2012 föddes en modell av Sasha Pivovarova dotter, som kallades - Mia Aisis. Nu bor den lyckliga familjen i Brooklyn. Modellen lämnade podiet ett tag och började höja sin dotter, även om modevärlden fortfarande inte glömde det. Den ökända Karl Lagerfeld bjöd henne att illustrera sina böcker om mode.

Stil av Sasha Pivovarova

Supermodel Sasha Pivovarova, visas alltid före oss i ögonblickande kläder från ledande designers i världen. Vi är vana vid att se henne smitta på catwalken i fina klänningar, men hennes egen stil är inte mindre feminin och elegant. I det vanliga livet klär en välkänd supermodell i de flesta fall som en "grannens tjej", som följer en fri street style i kläder. Även om hon alltid lyckas komplettera även de vanligaste sakerna med ljusa och ovanliga detaljer. Sasha Pivovarovas stil är väldigt spännande, många anser honom främmande, kanske på grund av den underhållande huvudbonaden som flickan älskar så mycket eller på grund av den ovanliga kombinationen av saker. Och ändå är han verkligen vacker.

Smink av Sasha Pivovarova

I vardagen använder Alexander nästan inte smink. Hon tror att bara en sådan - naturlig och lugn smink - är hemligheten för hennes skönhet.

Alexandra Pivovarova kan beundra eller ogillar henne, men man kan inte förneka det faktum att hon i hennes ofullständiga 27 år har uppnått en strålande karriär, som många unga tjejer bara kan drömma om.