Dress-bustier - vem är lämplig, vad ska man ha på sig och hur man skapar trendiga bilder?

Plocka upp en klänning för ett speciellt tillfälle, du vill alltid att det ska vara vackert, non-trivialt och sexigt. En bustier klänning är vad du letar efter. Öppna axlar, decollete, intriguingly betonar bröstet, nakna nacke och händer - allt detta är utsökt slagen, ser fantastisk ut och eftertraktade. Bär den, du blir "stjärnan" av någon fest.

Vem har på sig en skönare klänning?

Begreppet "bustier" kommer från den franska bysten, vilket betyder "bröst". Ursprungligen var det ett föremål av underkläder - en korsett, dra midjan och stöttar bröstet, som användes under kläderna. Idag - det här är en chic bodice, dekorera någon klänning, perfekt sittande på figuren. När man sätter på den, stiger kvinnan intuitivt på axlarna, håller hennes hållning jämnt och lyfter hakan uppåt aristokratiskt. Det verkar som att ha det på sig och "affär i en hatt" - en vacker, idealisk, slank bild är klar, men som alltid finns det vissa "men". Att föredra en sådan klänning bör övervägas:

  1. Eftersom kroppens övre del är helt bared, är det idealiskt att det inte finns några brister i detta område: rynkor, stora molar, vårtor, ärr, som är svåra att dölja. Det betyder inte att en sådan klänning för kvinnor med ofullkomlig hud är tabu. Det finns vissa knep hur man döljer alla brister, men med den här klänningen kommer det att se ut som en bustier. Typiskt tillsätts ett tunt genomskinligt material av kroppslig eller annan färg, till exempel ett tätt nät eller en chiffong som täcker dessa öppna delar.
  2. Det finns en myt att tjejer med ett frostigt bröst bär en tätt passande bustier är inte värt det, att det inte håller bra, ser vulgärt ut och vid den minsta rörelsen är bysten redo att "springa" från korsetten. Faktum är att en sådan bodice kan presentera en lyxig bröst i det bästa ljuset, det viktigaste är att välja lämplig storlek och inte försöka pressa in i en mindre, som vill bli smalare. Annars, senare är sådana legender sammansatta.
  3. På tjejer med perfekta former ser alla klänningarna vackra ut och klänningen är inget undantag. Särskilt elegant utseende på damerna med typen av figur "timglas". Men "triangeln" eller "rektangeln" ser inte mindre elegant ut i det, men i det här fallet är det nödvändigt att utspela kjolets silhuett - den första är bättre att välja en klädfärgare med en flytande botten av täta tyger. Det kommer att vara bra om en viss volym läggs till i höftregionen, vilket kommer att balansera de breda axlarna. Den andra, välj en magnifik kjol och sedan visuellt blir den lägre delen mer uttrycksfull.
Vem har på sig en skönare klänning?

Dress-bustier 2018

Den här säsongen kunde inte göra utan en klänning så älskad av miljontals kvinnor. Det låter dig balansera på randen av sexualitet och obscenity, och det är säkert att ge beundran för män och avundsjuk utseende av kvinnor. Outfitsna presenteras i linje med de mest kända designersna av vår tid: Naeem Khan, Ralph Lauren, Valentin Yudashkin, Sherri Hill och många andra. Trendiga klänningar av 2018 är ett stort val från vardag till kväll, djärva färglösningar, färgblåsning, en diversifierad inredning: paljetter, blommor, broderier.

Dress-bustier 2018

Aftonklänning-bustier

Att gå till en kvällsfest, oavsett om det är en examensfest, ett bröllopsfest eller en boll, bör väljas klädsel noggrant. Av stor vikt är: klänningens färg (den ska inte gå ihop med skuggan av huden), typ av figuren och dina smakpreferenser. En win-win-alternativ, under några omständigheter, kommer att bli en lång bustierklänning. Den drar visuellt ut siluetten, ser elegant och passar för de mest högtidliga tillfällen. Den nya samlingen av "drottning" av kvällsklänningar Sherri Hill presenterar unika modeller av ojämförlig skönhet, en mängd olika stilar.

Aftonklänning-bustier

Cocktail dress-bustier

Stilen i den förkortade klänningen är perfekt för att besöka teatern eller öppna utställningen. Och även för många andra händelser där klädbygen kommer att vara olämplig i golvet, såvida inte den klädkod som organisatorerna hävdar kräver något annat. De är spektakulära och snygga. Fashion designers rekommenderar inte att välja med denna typ av bodice en outfit med en mini kjol längd, det ser lite vulgärt, eftersom toppen av kroppen är redan bared. Men upp till knäet eller lite högre kommer att se bra ut. Röd klänning-bustier eller svart - passar både blondiner och brunetter, detta är en av de mest mångsidiga färgerna.

Cocktail dress-bustier

Bröllopsklänning-bustier

Var uppmärksam på att många framstående designers alltid innehåller en outfit med nakna axlar i sina samlingar av bröllopsklänningar. Och det här är inte oavsiktligt, för på detta sätt uppnås den övergripande harmonin i utseende i allmänhet, silhuettens och ungdomens sårbarhet betonas. Tänk också på att det inte är så varmt, och även om firandet faller på vintersäsongen, kan du när som helst kasta en bolero eller en päls på dina axlar. Välj det enligt sin form och färg. Vit klänning-bustier kommer att passa tjejer med mycket ljus hud, och färgerna på ivor eller pudrovye är svarta.

Bröllopsklänning-bustier

Kvinnors klänning-bustier

Det faktum att sådana klänningar endast kan vara festliga eller kvällsklänningar är en felaktig åsikt. Presenteras i modekollektionerna, säger vårens sommar 2018 motsatsen. Till exempel skapar en snygg bustierklänning från Ralph Lauren med kappa över en bomberjacka ett helt vardagligt, bekvämt alternativ för att vandra runt i staden, det kan bäras och arbeta i avsaknad av en strikt klädkod. Inga kläder ger en sådan femininitet som en klänning, även om det är en stil för varje dag. I kombination med skor på en platt sål eller häl kan du få en outfit för olika tillfällen.

Kvinnors klänning-bustier

Klädväska med bustier

Detta är en kategori av klädsel mest älskade av damer. Skapat sofistikerat och feminint Coco Chanel, så det är inte paradoxalt att det har varit fashionabelt i så många årtionden. Den här stilen användes av Merlin Monroe själv. På bekostnad av det sneda snittet är en sådan klänning väldigt krävande för sina ägares former. Tilldelas alla brister, oavsett om det är överdriven leanness eller öron på sidorna. Om du är en blygsam fluffig ung dam, välj sedan en svart klänning-bustier. Denna färg är vackert slank och döljer små svagheter i byggnaden. Men du måste möta sanningen - det ligger bättre på tjejer med ett slankt läger.

Klädväska med bustier

Klänning-bustier med en frodig kjol

Många tjejer drömmer om en sådan klänning som barn, för i honom känner du dig själv, om inte Cinderella, då prinsessan säkert. Möjlighet att bära den lite, så ofta är det ett bröllop eller en kvällsklänning. En sorts blandning av elegans, lyx, sexualitet och samtidigt lekfullhet, ljushet i en "flaska". Alternativet är inte det mest praktiska och praktiska, men sinnessjuk. Den här klänningen för flickor av medel eller mer ung ålder, som har en hög tillväxt. Tja, om du inte är en tjej, och som en klänning verkligen vill, så hjälper skor på hårnålen dig.

Klänning-bustier med en frodig kjol

Läderklänning-bustier

Mycket original, komplex och ljus sak. Med honom måste du vara försiktig så att du inte överdriver den och korsar inte linjen från sexualitet till vulgaritet. Överbelasta inte bilden med extra tillbehör, eftersom det själv är en prydnad. Definitivt utformad för att visa de ideala formerna av självförtroende, modig kvinna. Att ha på sig en klänning från det här materialet, blir flickan omedelbart till en förförisk seductress, det lockar tydligt de intresserade vyerna av männen. I grund och botten, den här korta bustierklänningen, men det finns också långa stilar. Den är gjord av äkta läder eller dess analoger.

Läderklänning-bustier

Bustier klänning med paljetter

För att få en ljus, trendig och modern båge, sätt på en smart bustierklänning med paljetter. Om det här är en förkortad version kan du besöka en klubbfest eller någon annan informell fest. Och den långa är ganska lämplig för kvällens bild. Många visar affärsstjärnor förekommer vid olika evenemang i ett liknande utseende, och de följer noga modetrenderna. Det skapar en speciell entourage, vackert lyser i ljuset, vilket återspeglas av färgade solstrålar på nacken och bröstet. En sådan spektakulär inredning kan vara antingen liten eller väldigt stor.

Bustier klänning med paljetter

Jeans dress-bustier

Denimväv gör denna klännings stil lämplig för vardagligt aktivt liv. Den kan kombineras med alla skor som är lämpliga för dig - från bekväma omvandlingar till barfota klackar , med tanke på att det här är mer en sommarklänning-bustier. Med snabbt förändrade trender i mode, som är svåra att följa med, ligger denimens klänning med bodice bodice utanför förändringarna och är osannolikt att någonsin förlora sin relevans. Plusserna av en klänning gjord av sådant material inkluderar:

Jeans dress-bustier

Klä bustier för fullständig

Denna fråga är mycket känslig. Funktionerna hos skäret ger inte utrymme att "springa upp". Men rätt klädsel för fulla tjejer kan se gott och harmoniskt, för fullständigheten är annorlunda. Det viktigaste är att se till att outfiten är bra, och att dra underkläderna kommer att hjälpa mycket! Sådana modeller är tänkta på ett sådant sätt att alla bristerna är gömda och korsetten är utformad så att den kan dra några brister i kroppen. Anmärkningsvärt, om det finns någon inredning på klänningen, distraherar utsikten från problemområdena, eller dess färg är svart .

Klä bustier för fullständig

Med vad ska man ha på sig klänning?

Från det ovan beskrivna är det rimligt att dra slutsatsen att klänningen i denna modell är en självförsörjande produkt. Men för att komplettera och betona elegans och elegans på kvällen, kan cocktail eller vardagsalternativ hjälpa vissa delar av toaletten. På en modern och vacker bild kan påverka mycket: frisyr, smink, smycken och till och med ditt humör. Glöm inte att denna stil är öppen, som i sig är redan ljus och attraktiv, så när du väljer de återstående attributen måste du ta hänsyn till detta. Att ha på sig en klädigare, fashionabla bild med den kommer att bidra till att skapa:

  1. Skodon . Det spelar en viktig roll för att skapa ett bra utseende. Om det här är en kvällsklänning-bustier, så är skor, sandaler med medelhöga eller höga klackar ett idealiskt alternativ. Var uppmärksam på deras färg, för att vackert komplettera eller spela i kontrast till klänningens skugga, kan du uppnå en harmonisk och intressant bild.
  2. Ornament . Detta kan vara en stor örhänge eller armband. På grund av att klänningen är öppen är det ett utmärkt tillfälle att tydligt visa ett vackert halsband, en kedja med ett imponerande hänge eller en elegant choker . Du kan inte lägga något på nacken, det är också väldigt vackert. Enligt stylisterna kan dekorationerna vara både massiva och små, men det måste vara ett minimum.
  3. Cape . Det kan vara bolero, boa, pälskatt eller kappa. En sådan sak kommer att fungera som en underbar "värmare" under den kalla årstiden. Den festliga utsikten från detta lider inte alls, men tvärtom kommer att vara komplett och komplett.