Restauranger i Kostroma

Kostroma har länge varit känt för den unika skönheten i lokal arkitektur och gästfrihet. Många turister från hela landet kommer hit för informativa och spännande utflykter. Inte dåligt utvecklat i staden och infrastruktur. Vi kommer att berätta om de bästa restaurangerna i Kostroma.

Restaurang «Dudki Bar»

Bland caféer och restauranger i Kostroma överträder institutionen "Dudki Bar" med originalitet av design, egen atmosfär och ganska bra meny, inklusive rätter av europeisk, indisk och japansk mat. Särskilt här kommer du att älska rätter på grillen och den söta tanden.

Commun Cafe Restaurant

På jakt efter en hälsosam meny bland restauranger i Kostroma, var uppmärksam på Commun Cafe, beläget i hjärtat av staden. Förutom traditionella europeiska rätter erbjuder de goda vegetariska rätter. Fritid i anläggningen ljusas av en trevlig atmosfär och bra levande musik.

Aristocratrestaurangen

På hotellet med samma namn finns en restaurang med ett ädelt ursprung - "Aristocrat", som är känt inte bara för sin utsökta inställning, men också för sitt rika utbud av menyer.

SheleStoff Restaurant

Om du anser dig själv en anhängare av ryska nationella rätter, ta dina steg mot restaurangen "SheleStoff", inrett i romersk stil.

Golden Dragon Restaurant

"Golden Dragon", en liten kinesisk restaurang i Kostroma, trivs med sina besökare med exotiska rätter och en gästvänlig atmosfär.

Restaurang "White Sun"

Bland barer och restauranger i Kostroma överraskar anläggningen "White Sun" inredningen med en asiatisk stil och därmed en kvalitets orientalisk mat.

Restaurang "Susanin House">

"Susanin House" är känt för bra mat, snabb och tillmötesgående service. Till dess fördelar kan man också inkludera närvaro av ett barns nöjesrum och en övervakande lärare.

Graal Restaurant

En riktigt romantisk atmosfär är en av de mest ovanliga restaurangerna i Kostroma - "Grail", dekorerad i en riddarstil.

Restaurang "Business Hotel"

Avkopplande atmosfär, en varierad meny, i kombination med designen i grekisk stil, väntar besökare på restaurangen "Business Hotel" på det samma namnet hotellet.

Slavyansky restaurang

Helt hjärtligt hälsade gästerna i staden i restaurangen "Slavyanskiy", som naturligtvis är impregnerad med den ryska andan och inredda i traditionell rysk stil och det förvånar sig med en mängd detaljrika detaljer. Och naturligtvis, underbara rätter av ryska köket, som osannolikt kommer att lämna någon likgiltig.