Poserar för orgasm

Tjejer, letar du fortfarande efter de bästa ställningarna för att uppnå en snabb och stark orgasm? Och tror du verkligen att det kan finnas en universal pose som garanterar nöje? Tja, du förstår att mycket beror på egenskaperna hos din kropps struktur och på din partner! Därför, för att söka efter det bästa, för hela tiden, är posen för kvinnlig orgasm meningslös. Du kan bara välja de mest bekväma positionerna för olika typer av kön, och bland dem söker du efter vad som passar dig.

Positioner för Clitoral Orgasm

De bästa ställningarna för att uppnå en klitorisk orgasm är de där det finns möjlighet att direkt stimulera klitoris. Till exempel följande punkter.

  1. Kvinnans topposition är bra för att det är lätt att komma till klitoris. Dessutom är det kvinnan som kontrollerar allt - hon kan styra vinkeln och djupet av penetrationen, liksom hastigheten. Du kan också avbryta handlingen regelbundet för att spela penisens huvud med klitoris.
  2. Favorit av många ställen "69" kan kallas klassisk för att få klitorisk orgasm. All denna charms charm är att partnern kan använda både händer och mun för att stimulera klitoris. Men det finns också nackdelar - en partner (liksom en partner) kan distraheras av sina egna känslor och stoppar kärlek.
  3. Ämnet om oralsex är nära inte bara män, de flesta damerna har inget emot att slappna av, vilket föranleder en man att smeka klitoris med hjälp av läppar och tunga. Positioner för cunnilingus kan väljas olika. Till exempel kan en kvinna sitta på sängkanten, och en man kan stå på golvet på knäna. Eller damen ligger på sängen, hennes ben sträcker sig bred, mellan vilken partnern är belägen. Det är också möjligt att stå upprätt, endast i detta fall är det önskvärt att kvinnan hade något att luta sig på.
  4. Missionärpositionen är också väl lämpad för att uppnå en klitorisk orgasm. Bara i det här fallet bör båda parternas ben vara raka, så klitorisna kommer att gnugga mot mans lyssna. Om en kvinna bestämmer sig för att kasta sina fötter på axlarna hos en partner, kommer klitoris inte att få sådan stimulans.

Ställningar för att uppnå en vaginal orgasm

Enligt statistiken erhålls inte vaginal orgasm hos alla kvinnor, i vissa fall sker det bara efter födseln. Om det finns problem med att uppnå denna typ av orgasm bör du ägna mer tid åt den rätta känslomässiga stämningen före sex, träna musklerna i slidan och välja en hållning där vaginal orgasmen uppnås snabbare. Positioner här är värda att välja de där stimuleringen av G-punkten kommer att tillhandahållas. Försök inte försumma och ställningar där det finns möjlighet till ytterligare smärta av klitoris - det kommer att finnas en möjlighet att gradvis flytta från klitoris-vaginal orgasm till ditt mål. I vilka ställen får kvinnor oftare vaginala orgasmer?

  1. "Rider" -positionen är universell för att uppnå båda typerna av orgasm. För att säkerställa stimuleringen av G-punkten måste du luta dig tillbaka, luta ryggen på din partners knä.
  2. Vaginala muskler används bättre om du lyfter dina höfter under sex. För detta ändamål är det lämpligt, den så kallade tjänstemannen - kvinnan ligger på ryggen och kasta benen på partnerns axlar.
  3. Punkt G kommer aktivt att stimuleras i en position där älskare är tillbaka till varandra - kvinnan ligger på partnern.
  4. Poser "doggy-stil" är också lämpliga för att få en vaginal orgasm, det viktigaste är att böja bra i nedre delen av ryggen. För att uppnå önskad penetrationsvinkel kan du vila dina armar så att bröstet rör sängen. Eller en partner efter penetration kan lyfta benen på en kvinna, så hon kramar dem en man.
  5. Om du väljer rätt höjd på fönsterbrädan (ett annat stöd), kommer punkt G också att få den nödvändiga stimulansen. I det här fallet ligger kvinnans lår, när hon sitter på vindrutan, strax ovanför manens lår.