Plus storlek - vad betyder det, från vilken storlek börjar plusstorlek?

En snygg bild, som motsvarar alla nuvarande trender, vet inga begränsningar i åldern eller i parametrarna i figuren. Därför finns det inte bara standardstorlekar i modekollektioner, utan också klädtyper plus storlek, där varje flicka med storslagna former hittar de perfekta lösningarna för hennes smak och egenskaper i konstitutionen.

Vad betyder plusstorlek?

En rad snygga lösningar på modernt sätt gör det möjligt för varje tjej att se snygg och effektiv. Designers har länge upphört att vara uppmärksamma på funktioner som en hel figur, för att skapa en fashionabel båge. Det är dock värt att förstå storleken på plusstorlek. Sådana kläder hör till kategorin garderob för stora volymer. Den lägre parametern för denna linjal anses vara den 48: e storleken och den övre definitionen finns inte, för på den moderna marknaden finns det vanliga positioner, till exempel 60: e.

Mode plus storlek 2018

Under den nya säsongen designar designarna inte separat en garderobslinje för magnifika volymer, som en separat kategori. Nästan alla kända varumärken och till och med fabrikssamlingar erbjuder produkter från standard 42 till 60-talet. Snygg kläder hjälper dig att framhäva figurens värdighet och släta ut oönskade zoner. Låt oss granska mode plus storlek 2018 - de mest relevanta lösningarna:

 1. Färgning . Ett vinn-win-färgalternativ för storslagna former betraktades alltid som mörkt, monokroma färger som är visuellt slanka - svart, blå, marsala, smaragd. Ett alternativt val av den tryckta konstruktionen är en vertikal remsa.
 2. Midiets längd . Måttlig längd kommer alltid att betona din femininitet och elegans. Genom att föredra sådana podar kommer du framgångsrikt att stänga oönskade zoner, men lägg inte på baggiga lökar.
 3. En snäv passform . Var inte rädd för att betona din kropp med täta silhuetter. Detta val kommer att betona din beslutsamhet och hjälpa till att bli av med komplexen på psykologisk nivå.
 4. Tyger . Aktuella material för syning av produkter för fullt är lättflytande material - siden, bomull, chiffong, linne. Det är dock värt att komma ihåg att strålande texturer bör undvikas, eftersom en sådan lösning visuellt ökar volymen.
 5. Feminin dekoration . Distrahera uppmärksamhet från de volymetriska parametrarna med hjälp av vackra fluffar, flöjter och frills. Ett bra val kommer att vara kläder med halsutskärningar, kontrastband, asymmetrisk skärning.

Kläder plus storlek

På modernt sätt är tjejer med stora siffror siffror inte längre begränsade för att välja moderna produkter, som det var flera dussin år sedan. Designers shackle inte full av fashionistas inramade av en viss stil. Med rätt tillvägagångssätt kommer kombinationen av stilar och tillbehör samt valet av faktiska färglösningar att visa alla femininitet, sexualitet och förfinad smak både i dagliga bågar och eleganta ensembler. Låt oss se vad damkläder plus storlek är den mest populära:

 1. Jeans och byxor . Det faktiska valet av byxor för fullt anses vara rak eller smalare skärformade förkortade längd. Om ditt huvudproblem är i buken och midjeområdet, sluta på modeller med en överskattad passform.
 2. Blusar . Förutom ljusa feminina material, var uppmärksam på förekomsten av vacker halsdécolleté som accentuerar bysten. Baska hjälper visuellt att gömma hela buken, markera midjelinjen. En kort ärm kommer att lägga ljushet på bilden.
 3. Coat . En klassisk stil av ytterkläder anses vara en win-win. I det här fallet kan tyget vara så mjukt eller tätt, att du håller formen väl. Ett bra val kommer att vara en monterad modell med en längd av midi eller halva kappa.
 4. Jackor . För vardagsbyxor är den perfekta lösningen en trendig jacka av bomber. Beroende på tillväxt och problemområden, välj en kortare eller längre modell. Ett utmärkt val är också läderfläta , som på grund av snett blixt distraherar uppmärksamhet från bristerna i figuren.

Plus storlek klänningar

Ett allmänt fall för någon typ av parametrar är ett strikt fall. Kapslar plus storlek accentuerar den faktiska längden på midi, täcker knäna. Ett annat populärt val, som för varje dag, och för eleganta bågar var modeller i stil med 50-60-talet. En bred kjol hjälper till att dölja volymen och fullbenen. En stram kock kommer att betona bysten. Och den valda midjan gör hela bilden feminin.

Kjolar plus storlek

Som i valet av fashionabla klänningar är den mest framgångsrika kjolformen ett strikt fall. Om de största nackdelarna är i fulla ben, välj en rak klippmodell. Om dina höfter är din stolthet, stanna vid en smal silhuett av elastiskt material. Det perfekta valet är den midi-långa solen. Långa kjolar plus storlek presenteras med en klack till fotleden. Denna lösning förlänger visuellt tillväxten och hjälper till att fokusera på moderna skor. Förresten, den mest framgångsrika färdigställningen kommer att vara klackar av olika former och höjder.

Baddräkter plus storlek

En frodig siffra är inte en dom att vägra en strandferie. Tvärtom är det här stället där du kan visa din spektakuläritet genom att välja en framgångsrik baddräkt . De mest snygga bilderna plus storleken presenteras i hela stilen. Och i detta fall fungerar regeln med mörk monokrom färgning. En modig separat modell är en baddräkt i 80-talets stil med höga baddräkter och en balconetopp. För att visuellt begränsa dina axlar, stanna på en halter eller tankini med ett band runt halsen.

Linen plus storlek

Denna garderobsdetaljer, men dold under kläder, kan anpassa dina proportioner bättre än någon annan. Om du inte går på ett romantiskt datum med den efterföljande intima fortsättningen, kommer ett utmärkt val att vara en dragande underkläder plus storlek. Hittills erbjuder designers sömlösa mönster som är omärkliga att bära. Vid valet av dekorativa underkläder är trenden kvar korsetter och snäva kombinationer, en balettbälte med bra stöd och byxa-shorts.

Bröllopsklänning plus storlek

Inte bara flickor av modellutseende tilldelas manlig uppmärksamhet. Det finns en kategori män som föredrar läckande former och ser specifikt ut för sådana brudar. Stil plus storlek erbjuder ett varierat urval av vackra brudklänningar för fullt. En utmärkt lösning kommer att vara en stil i golvet med en flygande lätt kjol och en tätt passande halvtransparent kokett. När du väljer en kort modell, är det värt att bo på en lysande sol gjord av spets, silke eller chiffong. Men multilayer podjubniki och kaskadkrusningar är bättre att utesluta.

Plus storlek varumärken

Kläder till fullo - är inte bara oattraktiva fabriksprodukter, som är gjorda, som om på USSR: s stämpel. På dagens marknad presenteras även exklusiva lösningar från kända varumärken. Fördelen med detta val är den höga kvaliteten på både material och skräddarsy själv, överensstämmelse med de senaste trenderna och möjligheten att visuellt se de faktiska kombinationerna. Vilken typ av varumärke kläder plus storlek är den mest fashionabla idag:

 1. Ralph Lauren . Det amerikanska varumärket behöver inte annonseras. Ralph Lauren-produkter är inte de mest budgetiva, men högkvalitativa stilfulla produkter har inte lämnat värdiga konkurrenter.
 2. Marks & Spencer . Om du letar efter snygga och kvalitativa jeans för fullt, är det värt att sluta välja på samlingar av detta företag. I andra delar av garderoben visar emellertid inte alltid överlägsenhet.
 3. Asos . Detta varumärke vet allt. Asos har etablerat sig som ett värdigt förhållande av lågt pris och utmärkt kvalitet. I kollektionen av varumärket hittar du något element i garderoben - från underkläder till ytterkläder. Linjalen till fullo kallas Asos Curve.
 4. Mango . Det spanska varumärket producerar en speciell klädsel för volymetriska parametrar under det utsökta namnet Violeta. Det är dock lättare att köpa snygga produkter via nätbutiker, eftersom de är sällsynta i butiker.
 5. Elena Miro . Detta kända varumärke är främst specialiserat på kläder av särskilt stor storlek. Och här hittar du snygga lösningar för arbete, vardagsbyxor och på väg ut.

Plus-storlek modeller

Modernt mode fokuserar inte bara på modekollektioner för flickor med en tredimensionell figur, men också på modeller som visar kläder. Detta tillvägagångssätt syftar till att se till att stora kvinnor inte är blyga av sina kroppar, bli av med komplexa och acceptera sig själva som de är. I stor tillgång och information är ett framgångsrikt sätt att berömma sig i modelleringsverksamheten hos tjejer som tydligt visar hur en snygg garderob hjälper till att omvandla och se attraktivt ut. Låt oss göra en undersökning - de mest populära frodiga modellerna av storlek plus storlek:

 1. Lizzie Miller . Med en ökning på 180 cm väger denna tjej 80 kg. Det bör noteras att modellen själv är stolt över sina parametrar mer än när den var tunn. Världens berömmelse gav henne en naken fotografi för Vogue-tidningen.
 2. Crystal Rennes . Denna tjej har kommit långt i modelleringsverksamheten från en anorektisk tunn person med otaliga hälsoproblem i samband med en neurotisk sjukdom till en framgångsrik plusstorlek mannequin.
 3. Sophie Dahl . Den berömda engelska kvinnan var en av de första som visade icke-standardiserade volymetriska parametrar på pallen. Vid 40 fortsätter Sophie framgångsrikt att visa modiga kläder och samtidigt försöker sig själv skriftligt.
 4. Tara Lynn . Denna tjej arbetar i modelleringsbranschen inte bara på grund av berömmelse och pengar. Hon främjar aktivt en hälsosam inställning till en frodig kropp och agitates för att kämpa mot pålagda standarder för skönhet.

Ashley Graham plus storlek

Amerikansk modell plus storlek Ashley Graham började sitt arbete på podiet redan 12 år. Sedan barndomen har flickan präglats av tredimensionella parametrar i figuren och var inte alls generad av hennes kropp. För större färg och överklagning, är Ashley borttagen inte bara i övre och avslappnade kläder, men också för samlingar av underkläder och badkläder. Graham bär kläder av 58: e storlek och kommer inte att förlora ett kilo.

Modell plus storlek Tess Holliday

Denna tjej anser inte hennes volymer som en nackdel, men tvärtom kallar hon värdighet. För mer färg har plusstorleksmodellen gjort flera stora tatueringar som inte gömmer sig under filmning av underkläder och badkläder. Tess Holliday med en ökning på 160 cm som väger 155 kilo. Samtidigt leder hon en hälsosam livsstil och representerar inte en dag utan ett gym.

Katya Zharkova - modell plus storlek

Så det är ett faktum att moderna modekvinnor uppmärksammar västerländska modeshower. Men ryska modeller plus storlek är också populära i modern stil . Och en av de mest kända var Katia Zharkova, som är stolt över sina parametrar och uppmuntrar samhället att acceptera mångfalden av skönhet. Emellertid noterar flickan att hennes lycka inte bara är att ta hennes kropp utan även i vanlig sport.