Terracotta färg är vad?

Vill du se på mode i sommar? Se sedan till att fylla på din garderob med terrakottakläder. Den här naturliga färgen ser väldigt naturlig ut, lugn och samtidigt elegant och energisk.

Vem är terracottafärgen?

Denna färg kommer att vara i trenden under kommande sommar och höst, men det är värt att veta att det inte går till alla tjejerna. I vissa fall kan terrakotta lägga till ålder och göra ansiktet gråaktigt jordiskt.

Idealisk för terrakottakvinnor, som tillhör höstfärgen, som har hår med en ruskig, svarta hud, bruna ögon. Även alla nyanser av terrakottafärg på brunetter ser bra ut - det betonar otvivelaktigt skuggan av hår och hud. Blont lyckligt mindre - den här färgen kan avleda uppmärksamhet från sitt utseende till sig själva, men om du väljer röd-orange variationer kan du få en varm, charmig båge. Kategoriskt passar inte terrakottaflickor med blek hud och ashår.

Terrakotta symboliserar förtroendet. Tjejer som föredrar denna färg, tvivlar inte på deras attraktivitet, de är fasta på marken, känner sig skyddade. De vill inte uppmärksamma skrikande blommor, de vet att de kommer att märkas och uppskattas.

Terracotta färg i kläder

Terracotta färg är vad? - många tjejer undrar, vana under de senaste åren till mättade nyanser i kläder. Fashion samlingar gör det klart att terracottaområdet är rödbruna nyanser, nära färgen på den brända lera. I år, mer än någonsin i mode av naturliga färger, är det värt att lyssna på modetrender och experimentera med den här färgen.

Innan du går till affären för nya saker behöver du veta vad terrakottfärgen kombineras med:

Vilka färger blandar terrakotta i kläder?

Kombinationen av terrakotta i kläder är inte alltid lätt, men några exempel hjälper dig att förstå kärnan i kombinationen: