Outlets of Switzerland

Varje turist i Schweiz kommer säkert att vilja spendera shopping på butiker. Men var ska det vara lönsamt? Naturligtvis, i utloppen i Schweiz . I dem är samlingar av kläder och accessoarer av tidigare årstider från kända couturiers utsatta. Någon fashionista kommer inte missa chansen att se på försäljningen, även med stora rabatter, i utloppet. Självklart kan du spendera shopping i sådana butiker, du kan inte bara spara en bra summa utan också köpa smarta varumärkesvaror.

Outlets i Zürich

I Zürich finns det relativt många försäljningsställen i Schweiz. Bara i den här staden finns det ungefär tio, i resten - för 2-3 flyger så många turister och fashionistas först och främst till shopping här. De mest populära butikerna i Zürich är:

  1. Trois Pommes - utlopp av märkeskläder. Det är i det du köper nya kläder för garderoben, tillbehör märke PRADA, Alexander McQueen, Galliano, Lagerfeld, etc. I allmänhet ges de kända varumärkena kläder en rabatt på 20-30%, men i slutet av säsongen kommer du att kunna hitta 50%. Detta utlopp ligger nära Zürichs sjö , där du kan ta en buss nummer 161 (stoppa Seerose).
  2. Stora utlopp hos företaget med samma namn. Här hittar du väskor, herr- och damkläder, skor med rabatt på 30-50%. Det ligger i den underjordiska shoppingkomplexet Railcity under stationen.
  3. Navyboot - utlopp av dam- och herrkläder (lokal tillverkare). Det finns ofta rabatter på ytterkläder i 60-70%, för resten av produkterna - 10-50%. Det ligger vid stoppet av Hagenholz, där buss nummer 781 eller spårvagn nummer 10 rider.

Outlets i andra städer i Schweiz

I andra schweiziska städer i lokala butiker hittar du inte bara kläder med bra rabatt, men också sportutrustning, dekorativa föremål, kosmetika, hygienprodukter och jämn möbler. Heta erbjudanden (den största försäljningen) hittas oftast i januari och juli. Under dessa månader får du verkligen en stor chans att spara mycket pengar och köpa dig de efterlängtade nya sakerna. Tänk på de bästa butikerna i Schweiz.

Fox Town är Schweiz största utloppscentrum, beläget i förorten Lugano . Under centrumets tak finns cirka 100 butiker med märkesvaror av berömda couturiers: Armani, Fendi, Burberry, Dior, D & G, Nike, Prada, Yves Sent Loran etc. I butikerna i Fox Town ligger rabatterna mellan 10% och 30% med jämna mellanrum och 50-70% på försäljningsdagar. Vissa butiker lägger inledningsvis en stor rabatt på produkten. Till exempel, i Ryplay är 50% den lägsta procentrabatten för hela produkten, och i Kenzo halsdukar kan du köpa för endast 69 franc.

Fox Town i Schweiz är det enda utlopp där första saker kommer från de senaste årstiderna. Många andra stadsbyggnader överför dem bara i butiker och avslöjar deras pris. I Fox Town kan du helt uppdatera din garderob och spendera cirka 300-400 euro (inklusive parfymer och tillbehör). I Lugano är det lätt att hitta det, eftersom utloppet ligger nära stationen Mendrisio.

Till anteckningen:

Triumph. I detta utlopp kan du köpa dig chic underkläder (man och kvinna), vackra pyjamas eller en fantastisk uppsättning sängkläder. Han bosatte sig nära textilfabriken, varifrån varorna från utloppet importerades. Här hittar du flera butiker Triumph, Sloggi, BeeDees och Hom. Det fanns ett utlopp i närheten av Zürich , i staden Bad Zurzach, som tillsammans med Bad Ragaz och Leukerbad har rykte till ett av de bästa termiska spa i Schweiz . Lokalbussen №523 (stopp Oberflecken) hjälper dig att nå den.

Till anteckningen:

Fashion Fish är ett annat stort outletcenter i Schweiz. Under taket finns 50 varumärkesaffärer med tillbehör och kläder (herr, dam, barn). Här hittar du sådana märken: Puma, Marco Polo, Guess, Beldona, etc. I princip, som i alla butiker, vid normala tider är rabatten på varor 20-30%. Men i den "heta tiden" mer än 50% hittar du inte. I grund och botten kommer detta uttag för skor, det finns ett stort antal av dem (17 butiker). Priserna för det är ganska låga. Till exempel, skor "båt" av äkta läder kostar du bara 55 franc och vinterstövlar - i 155-200. Det finns ett utlopp i Schönenwerd, 45 minuters bilresa från Basel och Lucerne .

Till anteckningen:

Ett stort antal turister blev kär i försäljningsställen, som ligger nära Genèvesjön . Nästan alla representanter för världsberömda couturiers samlas i dem. Under taket på en av de utlopp som ligger nära sjön finns det mer än 100 butiker. Det ljusaste i detta område är Villeneuve Outlet Centre och Aubonne Outlet Center. I dem kan du köpa dig chic uppdateringar med en rabatt på 30-40%. I dessa centra kan du köpa ett besparingskort, vilket ger regelbundna kunder en extra rabatt på alla varor 20%. Ett sådant kort kostar bara 70 franc, men kommer spara mycket mer.