Oljor för hår från delade ändar

Som du vet, kan inga moderna droger och nyanser av kosmetika att bry sig om lock inte klara, återställa, återuppliva redan skivade tips. Sådana löften är bara en reklam för att öka försäljningen, du kan bli av med det befintliga problemet bara med hjälp av sax. Men för att förhindra re-delaminering är lätt, om efter skärning regelbundet applicera olja för hår från delade ändar. De kommer att låta dig glömma sådana defekter och växa vackra, snygga och långa strängar.

Är håroljan effektiv mot splittrade ändar?

Huvudorsaken till det ifrågavarande problemet är otillräcklig näring och fuktning av ändarna. På grund av detta torkar de drastiskt ut och separeras.

Oljor mättade med vitaminer, fettsyror och mineraler hjälper till att mjuka krullarna och ge dem en silkeslen glans. De tar också noga hand om spetsarna på strängarna, undviker fuktförlust och berikar dem med nödvändiga komponenter.

Vilken olja är bäst för splittrade hårändar?

Oliverolja anses vara en universell bas för att göra masker och helt enkelt applicera på krullar. Den har en ljus konsistens och utmärkta fuktighetsgivande egenskaper, vilket gör det möjligt att använda det vid behandling av strängar av vilken typ som helst.

Castorolja och jojobaolja för delade hårändar rekommenderas om hårbotten är benägen för fett. Dessa produkter tvättas väl och lämnar ingen obehaglig talgfilm, närma och mätta vitaminer med problemzoner i hörlurar.

Populär burdockolja från delade hårändar passar bättre för ägare av torr hårbotten. Det minskar inte bara brittleness och förhindrar delaminering, men bekämpar också förlust och mjäll.

Trichologer noterar att andra basiska oljor kan användas för att behandla denna ringlets defekt:

Eteriska oljor mot delade hårändar

Stärka effekten av tillämpningen av ovanstående produkter kan vara, om för varje 15-20 ml basolja, tillsätt 2-3 droppar koncentrerad eter. Sådana medel främjar en djupare penetrering av näringsämnen i hårets porösa struktur.

Med splittrade ändar hjälper dessa eteriska oljor: