Old Cheekbone Tattoo

Valet av en tatuering är mycket allvarligt och tidskrävande. Att hitta rätt ritning som matchar sinnestillståndet och återspeglar världsöversikten är inte lika enkelt som det verkar vid första anblicken. Komplicera uppgiften och ett stort urval av tatueringar. Old school tattoo - en av de mest populära, som i moderna tatueringstugor har hittat en andra vind. Därefter överväga vilka huvuddragen i den här stilen, och hur man känner igen den.

Old-school tatueringar

Denna typ av tatueringar har funnits i flera tusen år. Den första gamla skoltatueringen gjordes av en seglare. I de flesta källor tillhör pionjärens berömmelse Captain Cook, som faktiskt blev den första ägaren till den gamla skoltatueringen, för viss sak är okänd. Men det är känt att den första salongen, engagerad i att dra på kroppen av ritningar i stil med de gamla kindbenen, var Chamam Square.

Seglarna smyckade hela kroppen med tatueringar och trodde att olika symboler låter dem ta emot himlens välsignelse. Ofta var tatueringar i stil med de gamla kindbenen fyllda på händer och fötter. Visst var det på tiden av Captain Cook tatueringar som var svart och vitt. Idag är även gamla skolteckningar fyllda i färg och de ser väldigt ljusa ut.

Inledningsvis visade sig ritningarna mest på mänens kroppar, idag är de gamla kindbenet tatueringar gjorda av tjejer. Vad som är sant, är ett sådant djärvt och iögonfallande sätt att uttrycka sig själv bara lämpligt för självförtroende.

Avkodning av några tecken i den gamla skolan tatuering

Det viktigaste kännetecknet för gammalskola tatueringar är symbolik. Varje detalj i bilden har en unik betydelse. Sjömän på en gång tog även bönenes texter som ciphered i ritningarna till kroppen.

De mest populära symbolerna i den gamla skoltatueringen är följande:

  1. Mycket ofta uppträdde en svälja i gammalskola sjömans tatueringar. Denna fågel är en symbol för jord och lycka till. Sväljningen var fylld för att vara säker på en säker återkomst hem.
  2. Hjärtat i tatueringen av de gamla kindbenen fungerar som en symbol för stark kärlek och trohet.
  3. På kroppen av nästan varje seglare är det nödvändigtvis en tatuering med ett ankare. Det är en lyckosymbol. Han hjälper alltid att hålla sig till rätt väg och gå till målet utan att gå vilse.
  4. Rosor och andra blommor i den gamla skoltatueringen är också symboler för kärlek. Idag förekommer dessa element regelbundet i kvinnliga tatueringar. Rosor är en bra dekoration för någon del av kroppen.
  5. Vindrosen är en viktig symbol för sjömännen. Det bidrar till att hålla sig på spår, anses vara en riktig guide.
  6. Körsbär på flickans kropp är en symbol för kyskhet och renhet.
  7. Stjärnan symboliserar sanning och ljus. Detta är ett tecken på hopp. En tatuering med en stjärna är ett slags ljus i slutet av tunneln.

Mycket ofta gamla skoltatueringar kunde hittas inskriptioner . Det valda språket gjorde ingen skillnad, men texten var mycket mer uppskattad.

Modern Tattoo Old School

Idag är tatueringar av gammal skola kära mycket populära, vilket är sant, de skiljer sig något från traditionella sömnar. Symbolism av ritningar bevaras utan att misslyckas. Fortfarande i tatueringen av de gamla kindbenen finns obligatoriska element: hjärtan, fåglar, fartyg, växter, bilder, ansikten. Men i moderna tider skiljer sig sådana teckningar ofta från verkligheten. Och ändå måste du ge kredit, även idag ser de gamla kindbenet tatueringar väldigt attraktiva ut.

Ofta är tatueringar i den gamla skolstilen täppt från axeln till handen - så kallade ärmar är gjorda. Bilden är väldigt ljus, färgstark och iögonfallande. Ger piquancy till sin kontrasterande svarta kontur, som karaktäriserar den gamla kindbenet. Alla ritningar på ärmen måste vara gjorda i samma stil.