Hur man deltar i virtuellt kön?

Det är inte alien att använda ett sådant ord i samtal som "sex". Men virtuellt kön är i regel mindre nämnt, eftersom många tror att endast personer med okonventionellt tänkande eller mentalt inte hälsosamt kan hantera det. Som det inte skulle ha varit, men virtuellt sex existerar, låt det bli ännu mindre populärt, men någon behöver det. Om du fortfarande bestämde dig för att prova virtuellt kön, måste du fortfarande veta vissa regler, oavsett vilken typ det är, om det är virtuellt kön på telefonen eller virtuellt kön på sms.

Hur övar man virtuellt kön?

  1. Starta aldrig ditt virtuella sexförslag med orden "Jag vill ha virtuellt sex", eftersom det här är det första felaktiga steget i sådan kommunikation. Ge inte dig själv helt och omedelbart, till att börja med är det värt att prata med en partner på avlägsna, vanliga teman, skapa en speciell förspel och bara sedan gå vidare till personligheter. Det är, det är nödvändigt att gå från allmänheten till den speciella.
  2. När du pratar om individer måste du ange åldersdata, externa parametrar. Som regel utsmyckar, överdriver många av dem. Detta är inte fel eller fel, tvärtom kan det medföra glädje. Men kom ihåg att det inte är sant står alltid.
  3. De viktigaste är de rätta orden för virtuellt sex. Du bör aldrig sticka på komplimanger till en man , "heta" ord, eftersom detta är grunden för virtuellt kön. Det är nödvändigt att beskriva dina kläder, utseende, särskild uppmärksamhet på detaljer och bagage. Det är rätt tempo rytm och korrekta ord som kan excitera en partner och få honom att fantasera. Typiskt borde berättelsen ha en annan takt, i början långsam med gradvis acceleration och först efter det att virtuellt kön ska vara slut, bör det vara en avmattning.
  4. Nästa steg efter att ha beskrivit utseendet är själva kärlekens handling. Han måste också åtföljas av de mest levande orden som beskriver varje handling, varje steg, varje handling, förutom för suck och ahov, känner fans av virtuellt kön, måste han ständigt åtföljas av alla möjliga kommentarer.

I slutet av virtuellt kön, om han lyckades lyckas med din partner eller inte, är det värt att tacka honom och beundra honom och beundra honom. Regler för etikett av virtuellt kön, från det riktiga, skiljer sig inte alls, det viktigaste i båda fallen är att ge varandra nöje.