Nina Dobrev i baddräkt

Den lyxiga kroppen av erövreraren av vampyrhjärtan - Nina Dobrev - ser väldigt bra ut, inte bara i kvällsklänningar, men även i öppna baddräkter. Efter att ha lämnat serien "The Vampire Diaries" gick den kanadensiska skådespelerskan för att resa och vila. För ett halvt år sedan besökte tjejen två gånger Hawaii med sina vänner. Dina av de många bilderna var Nina Dobrev redo för en fotografering - hennes kropp i en baddräkt ser bara vacker ut.

Hemligheter av den vackra figuren av Nina Dobrev

Som skådespelerskan medger att följande regler hjälper henne att behålla en smal figur i detta tillstånd:

  1. Korrekt näring i små portioner 5 gånger om dagen är huvudgarantin för en vacker kropp. Och för att tillfredsställa hunger kan du äta något som yoghurt, torkade frukter eller nötter. Skådespelerskan föredrar att laga sig själv, för att hon också är vegetarian.
  2. I tonen i hennes kropp stöder intensiv träning i gymmet med en tränare. 3-4 gånger i veckan är hon engagerad i bikram yoga (detta är träning vid förhöjd temperatur i hallen - ca 40 grader).
  3. Också aktiva sportar är närvarande i schemat för Nina. Hon är en aktiv person som inte sitter stilla. Dancing, simning, snowboarding, yoga och så vidare - alla hobbies av tjejen och inte att lista.
Läs också

För idag, med en ökning på 168 cm, är den unga skådespelers vikt bara 55 kg. Därför tvekar Nina Dobrev inte av sin shorts och en T-shirt och visar sin kropp i olika baddräkter: blå, svart, med ljusa tryck och ritningar. Flickan ser alltid bra ut och känns i centrum av uppmärksamhet.