Naturlig vänd sten

Använd en vild motstående sten i inredningen - ett nöje ganska dyrt. Det finns flera nyanser som får folk att uppmärksamma andra typer av ytbeläggning. Inte alla stenbergar själva är av hög kostnad, men det förberedande arbetet med det är en dyr affär. Dessutom stoppar konsumenterna mycket ofta den tunga vikten av detta material, vilket i många fall inte tillåter dem att helt täcka väggarna i huset eller lägenheten. Därför blev kakel "under stenen" så utbredd. Men ändå finns det alltid människor som är redo att kasta ut ännu stora pengar för att göra deras herrgård eller lägenhet snygg.

Vilda motstående sten i inredningen

  1. Mot sten för inredning . Det är inte nödvändigt att täcka alla väggar och skiljeväggar med detta tunga material. Att slå ett rum i en krypt eller ett medeltida slott är en dyr aktivitet och inte alltid genomförbar. Det räcker att välja ett område av intresse för dig eller bara en vägg, helt ändra inredningen i rummet på detta sätt. Oftast är denna plats utrymmet nära eldstaden, kolonnerna, bågarna, nischer, trappan. Vänd mot natursten är lämplig för att möta köket i arbetsområdet för att täcka förklädet . Det är bäst att tillgripa detta material när du har valt en landstil eller någon klassisk stil.
  2. Facing fasad sten . Oftast används för sandsten, kvartsitsten, kalksten, travertin, granit, även om andra alternativ är möjliga. Förutom styckstenar är plåtar av natursten av olika former som är lämpliga för detta ändamål, vilka är fästa vid ankar, vilket underlättar byggnadsarbetet och påskyndar processen. Välja för utsidan av naturstenens yttre väggar väljer du omedelbart din herrgård bland alla angränsande byggnader. Detta ökar genast ägarens prestige, talar om hans status och god smak.