Livmoderns åderbråck

Åderbråck i nedre extremiteterna - en sjukdom som är känd för många, inte av hearsay. En tredjedel av kvinnorna av reproduktiv ålder står inför det, annars sker det med livmoderns åderbråck. Ofta leder diagnosen utbrott av livmoderns utbredning av livmoderns vener till förvirring på grund av det okända problemet. Dessutom är denna patologi av venös systemet svår att bestämma, eftersom det kan vara helt asymptomatiskt.

Livmoderns åderbråck

För att få en fullständig uppfattning om vilka åderbråck är, kommer vi att beteckna själva begreppet åderbråck. Så, varicoseförstoring är en uttining av venyns vägg med den efterföljande bildandet av knutar som ett resultat av dess expansion och töjning. Och tyvärr är denna överträdelse inte bara tillämplig på de nedre extremiteterna utan även på bäckenorganen.

Enligt statistiken är den korrekta diagnosen i början av sjukdomen endast av en av tio kvinnor. I sin majoritet är symptomen på varicose uterus antingen helt frånvarande eller skiljer sig inte från många andra funktionella störningar i könsorganen. Det kan vara:

Spinalkraken i livmodern kan bestämmas av ultraljud på ett transvaginalt sätt. Ibland, om det behövs, förskriva radionuklid och radiopaque metoder (genom att införa särskilda ämnen i blodet, undersöks de för fördelning utmed kärlen). Denna undersökning ska genomföras av en phlebologist, specialist inom venös patologi.

Intrauterin varianter - orsakerna till utseendet

För att främja utseendet av livmoderhinnan kan:

Behandling av livmoderutbredning av livmodern

Mycket ofta diagnostiseras livmoderhinnan under graviditeten. Under denna period är behandling inte möjlig på grund av den höga risken för barnet, men förekomsten av sådana överträdelser kräver att den gravida patienten hålls under särskild kontroll. I samband med möjliga komplikationer under graviditeten och arbetet, såsom:

Vid detektering av en sjukdom hos en kvinna i en situation föreskrivs underhållsbehandling, som syftar till att eliminera symtom och undvika konsekvenser.

Mycket lättare saker är utanför graviditeten. I regel används första konservativ behandling med läkemedel, med venotoniska egenskaper i samband med fysioterapi. Om effekten saknas, ta till ett kirurgiskt ingrepp. Modern medicin har många sätt att eliminera patologi. I de mest kritiska fallen utförs resektion av äggstockarna och livmodern själv.

Det är viktigt att notera att livmoderhinnan är en av de sjukdomar som måste behandlas uteslutande under ledning av en erfaren specialist som efter en serie undersökningar kommer att välja det mest lämpliga behandlingsalternativet. Annars kan du orsaka irreparabel skada på din hälsa.