Kvinnors parkjacka

Kvinnors parkjacka är en långsträckt jacka med huva, som säkert har:

Jackor-parker är gjorda av "andningsbara" material som tjänar länge och klarar av regn och vind. Vid varmt väder absorberar dessa vävnader fukt som förångar kroppen. Också i parkerna finns en foder, som ofta löses upp. Det ger extra skydd mot vädret.

Klassiska parkjackor 2013

Klassiska parker är enkla, funktionella, med överensstämmelse med alla parametrar i den klassiska klippan av jackor, som ständigt finns i samlingar av modehus. I klassiska parker används färger som khaki, grå och nyanser av beige. Classic vita kvinnors parker finns ofta. Denna färg är inte traditionell för sådana kläder, även om det är i efterfrågan.

Vårkvinnors Park 2013

Ett stort antal alternativ för vårens kvinnors jacka-par den här säsongen är representerade av Didriksons och Fred Perry. Färger och nyanser av modeller kommer att kunna tillfredsställa även de mest våldsamma fashionisterna - från ljus orange till himmelsblå. Även denna säsong kommer att bryta mot alla kanoner av den klassiska längden av jacka-par - strax ovanför knäet. Till exempel kommer Fred Perry att presentera för kvinnor i mode långa kvinnors parker, som kombineras med smala jeans och deras sorter. En förkortad version av kvinnors peruker kommer att erbjudas av Zara. I motsats till alla gissningar kommer korta parker inte att vara representanter för bara en sportstil. Många ornament i form av ormar, knappar och icke-traditionellt material kommer att ge glamour till parken och breda fickor och en huva kommer att behålla huvudegenskapen - praktiskt. Sådana modeller kommer helst att kombineras med stövlar på en bred häl eller med stövlar. Glöm inte halsduken - sådana modeller designers rekommenderar att dekorera med halsdukar med ett litet mönster.

Sportsparker 2013

Längden på sportpaket kommer också att vara långt ifrån traditionell. Den här säsongen kommer att innehålla många idrottsstilparodier med en lång till mitten av låret. Denna modell - ett utmärkt alternativ, både för utomhusaktiviteter och för att gå runt i staden. De är demokratiska vid valet av tillbehör, vilket gör det möjligt att experimentera med bilden. Det finns inga begränsningar i färg, förutom Nike kvinnors parker, som bara kan njuta av klassiska färger, såväl som blå, grå, brun och ljusbrun. Kvinnor parker Nike kan inte överraska med sin excentricitet, men kommer att vara nöjd med praktiken: en hög krage, en avtagbar foder, många yttre och inre fickor som oftast fästs till en orm, kommer att glädja de rörliga tjejerna.

Warm Parks 2013

Under denna säsong tycktes designarna göra allt för att säkerställa att varma parker var lyxiga och eleganta. För dessa modellerare dekorerades parkerna med vackra knappar och fästelement, breda bälten samt naturlig päls.

Modedesigners överraskade fashionistas med en park med minkfodring, samt en drappark som är vadderad med en naturlig räv. Så förvandlade designerna en blygsam park till en lyxig sak.

Det är omöjligt att inte uppskatta sådana saker med ytan av sables, räv, chinchilla och andra dyra långhåriga pälsar.

Mer blygsamma men mycket fashionabla kvinnors parker presenteras i samlingen av ASOS. Parker från ASOS Collection kommer att vara gjorda av slitstark ren bomull och trimmad med konstgjord päls. Modest trim i form av kardborreband på kragen, metallnitar, sneda framfickor ger stilmodeller.

Återgå till de unbridled 60-tal av kvinnors parker från Alpha Industries. En sådan kvinnors park är ganska lämplig för en höstvandring. Den har ett snyggt utseende och är väldigt praktiskt: breda ärmar, en huva trimmad med päls, dragkedjor i botten av jackan kommer att kunna skapa den nödvändiga komforten och lätthet även under det mest dyra väder.

Kod Red introducerade ungdomskvinnor parker. De är väldigt varma, har en klassisk uppsättning fickor, inklusive en praktisk innerbröstficka, som gör det enkelt att nå spelaren eller telefonen utan att knyta på jackorna. Strumpbyxor i botten av jackan och på huven hjälper till att hålla värmen i kallt väder. Trots att parkerna i Code Red är otroligt praktiska, saknar de stil, vilket lockade uppmärksamhet hos unga modekvinnor.