Krage krage

I flera årtionden går halsbandet inte ur mode. Hans ursprung beror på kragehållaren. Sedan starten har det fått en massa olika former och storlekar. Halsbandet kan försiktigt ligga på axlarna eller vikas runt halsen, det är vackert att passa på bröstet. En sådan krage kommer att dekorera föremål gjorda av olika tyger som lätt draperas. Tänk på olika typer av kläder och alternativ, som om du bär ett halsband.

Hur man bär ett halsband?

Klä med ett halsband . Krage-ok på klänningen ser väldigt elegant ut. I en klänning med krage kan du gå till jobbet på kontoret eller på ett affärsmöte, och såklart kommer det här utrustningen att vara ganska lämplig för en romantisk middag med en älskare. Det är värt att uppmärksamma storleken på kragen. Med en liten tillväxt och graciösa former kommer ett för stort halsband att dra figuren till marken. Unga damer, benägen att tjocka, får inte bäras av en så stor krage.

Tröja med krage-ok . Kanske, med en tröja, harmoniserar en sådan krage på bästa sätt, och det är därför du oftast kan se det på kvinnor i mode i den här prestationen. Ett utmärkt ensemble kommer att erhållas om du väljer en maxi-kjol av ull eller boucle tyg för en sådan tröja. Halsband, försiktigt lagt på axlarna och bröstet, kommer att betona den speciella femininiteten i din bild. Det rekommenderas inte att överens och botten av ensemblen matchar samma färg. Låt din bild spela med färger.

Jacka med krage-ok . Sällan kan man se kragejocken på jackan, och detta ger en speciell krydda till ett sådant klädsel. Få av herrarna kan exklusivt utföra en tröja med ett halsband. Om du har turen att träffa en sådan tröja bland kollegerna av ledande designers, se till att i en sådan jacka med välvalna tillbehör ser du väldigt attraktivt ut. Kvinnor kommer att vara intresserade av stilen, och för män blir din bild försiktigt sexig.

Tröja med krage-ok . Bundet från den fina garnkragen är lätt att drapa och verkar luftig. Detta kommer att ge silhuetten lätthet och beteckna en fin linje mellan botten och volymen. En tröja med krage-ok kommer att se bra ut med byxor av klassisk skuren eller fläckad kjol till knäet.

Blusar med halsband . Ljus chiffong, satin eller siden, blusar är perfekta för halsband. Sådana tyger staplas vackert av vikarna och ger en extra volym. Detta är särskilt viktigt för kvinnor med små bröst. I kombination med en snäv kjol upp till knä eller maxi, kommer kragen att skapa en molnseffekt på axlarna. Om du glittrar glittrande gnistrar i dina ögon blir din bild oemotståndlig.