Kräftor - ansökan

En vanlig cider är en flerårig örtväxt av Rosaceae-familjen, som växer överallt i ängar, kullar, skogskanter, sluttningar, urbana vattendrag etc. Folk visste om dess medicinska egenskaper i antiken, och till den här dagen är det en trogen assistent vid behandling av många sjukdomar, inte sämre än effektiviteten hos kemiska läkemedel.

Applicering av en pilgrimsmussla i medicin

Användbara egenskaper hos cirkeln är erkända som folkmusik och officiell medicin. Som ett medicinskt råmaterial som används torkat under naturliga förhållanden eller i torkgräs, blomställningar och rhizomhästdjur. På basis av kakan framställs sådana medicinska preparat som avkok, vatteninfusion, alkoholtinktur och pulver. Här är recepten för deras förberedelser.

Dekoktionsbuljong:

 1. Ta 4 matskedar torra örter.
 2. Häll en halv liter kokande vatten.
 3. Koka över låg värme i 5 minuter.
 4. Kyl och töm.

Infusion av rovor:

 1. Ta 30 gram torrt gräs.
 2. Häll en liter kokande vatten.
 3. Låt det brygga på en varm plats i en halvtimme.
 4. Stam.

Pulver av torkade örtscones:

 1. Det är nödvändigt att torka en ren gräsnappa.
 2. Slip sålunda den nödvändiga mängden råmaterial med en kaffekvarn.

Spirituell tinktur från en tårta:

 1. Häll en del av det torkade gräset med fem delar alkohol (70%).
 2. Lämna till infusionsmedel i en mörk plats vid rumstemperatur i 10 dagar, skaka regelbundet.
 3. Filtrera genom ett filterpapper.

Avkok av rötter:

 1. Ta 1 matsked hackade rötter.
 2. Häll ett glas vatten.
 3. Koka i en halvtimme i ett vattenbad.
 4. Avlägsnas från värme och lämnar i 10 minuter.
 5. Stam.

Indikationer för användning

Tänk på de viktigaste typerna av sjukdomar, där användningen av medel baserad på gräs och roten till en simpleeton:

 1. Applicera vanliga skit med pankreatit , hepatit, cholecystit, gastrit och andra sjukdomar i matsmältningssystemet. Tack vare den koleretiska och antiinflammatoriska effekten kan denna plant normalisera bukspottkörteln, såväl som lever, gallblåsan, mag och tarmar. För att göra detta, ta infusionen av örter för en fjärdedel av en tredjedel av glaset 3-4 gånger om dagen före måltid i tre veckor. Därefter måste du avbryta kvittot av pengar i 10 dagar och fortsätt sedan igen. Den rekommenderade behandlingstiden är 3 månader.
 2. Ansökan om intern blödning (livmodern, magsår, etc.) och förgiftning. I det här fallet bör du ta avkok av örtkrummer - fyra gånger om dagen för kvart i ett glas. För att förbättra smaken kan en liten mängd honung läggas till buljongen.
 3. Ansökan om onkologiska sjukdomar hos interna organ. Det rekommenderas att använda en avkok av kammusslans rötter i en tredjedel av glaset 3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.
 4. Applicering av en kammussla med matsmältningsstörningar. För att förbättra arbetet i mag-tarmkanalen kan du ta örten i en pulverform - en halv tesked till 4 gånger om dagen, med vatten.
 5. Med halssjukdomar, olika hudskador (brännskador, sår, sprickor, etc.) rekommenderas att man använder hemorrojder för avkok av örter i form av sköljmedel, lotioner, kompresser och sessila brickor.
 6. Med osteokondros, reumatism, radikulit och andra sjukdomar i muskuloskeletala systemet, ska infusionen tas vid långa kurser, vilket kombinerar den interna mottagningen med baden med tillsats av infusion.
 7. Vid smärtsam menstruation, menstruationsbrist, erosion av livmoderhalsen rekommenderas att man tar en alkoholhaltig tinktur på en tårta 10 droppar 2 till 3 gånger om dagen.