Stenolja - medicinska egenskaper

Stenolja, på grund av innehållet i olika mineralföreningar, är ett ganska populärt sätt för icke-traditionell, särskilt östlig medicin.

Stenolja - medicinska egenskaper och kontraindikationer

Stenoljans sammansättning innehåller 49 mikro- och makroelement i form av vattenlösliga salter:

Ståloljans sammansättning kan hänföras till mineraltillsatser som ger intag av de nödvändiga substanserna i kroppen, ökar dess icke-specifika motstånd och har antioxidant effekt.

Det anses att stenoljan har antitumör, bakteriedödande, antiseptisk, antiinflammatorisk, antiviral, koleretisk, sårläkning och även immunbärande terapeutiska egenskaper.

Läkemedlet är kontraindicerat när:

Individuella allergiska reaktioner är också möjliga.

Användning av en stenolja

Låt oss ta in

Inne i stenen olja tas för:

De tar medicin och som ett antitumörmedel. Vid starten av läkemedlet späds med 1 g per 3 liter vatten. I framtiden kan koncentrationen av läkemedlet ökas, men högst 3 g (en tesked) per 1 liter. Dricker vanligtvis halv till ett glas lösning upp till 3 gånger om dagen.

Enema och douching

För behandling av hemorrojder och sprickor i rektum används stenolja i form av mikroclyster och i sjukdomar hos det kvinnliga reproduktionssystemet - i form av tamponger och douching. Pulver är avlet med en hastighet av 3 gram (ca en tesked) per 0,5 liter vatten.

kompresser

För externa kompresser och lotioner späds bergoljepulvret 1 tsk per glas vatten.