Korta shorts - vad är de och vem passar de för?

Korta shorts är en nödvändig sak för kvinnors garderob, vilket ger trötthet och ger möjlighet att komponera en intressant båge. Denna säsong är detta en av de mest populära trenderna, som presenteras i olika versioner.

Vem är korta shorts?

En fashionabel version av byxor har inte råd med alla det fina könet. Faktum är att längden på minsta maximalt nakna fötter, så att de alltför plumpa benen i korta shorts inte kommer att dekorera figuren, men gör den oattraktiv. Flickor med vackra ben måste emellertid bara flaunt i de stympade modellerna, för att bland annat skapa estetiskt nöje.

Men allvarligt är kvinnors shorts nästan alla, men det är viktigt att ta hänsyn till konstitutionens egenskaper:

 1. Damerna med äppelform rekommenderas att ha en översträckt midja som avviker från problemzonen och fördelar midjan.
 2. Mods, med sina axlar som råder över höfterna, visas frodiga modeller med tredimensionella dekorativa element.
 3. Volumetriska lår reducerar visuellt korta breda shorts med lapels längst ner i Bermuda- typen.
Modiga bågar med korta shorts

Korta shorts på fulla tjejer

Korta shorts - ett kontroversiellt ämne i garderoben pyshechek. Vissa skönheter anser inte att det är skamligt att visa charmen i sådana provocerande kläder, till irritationen hos dem som är övertygade om att denna typ av sak är oacceptabel på hela kroppen. Och om du rankar dig själv i den första kategorin, då för att inte se ojämnt, överväga flera funktioner för att välja korta shorts för munvattande pysachek.

Rekommendationerna är enkla:

 1. Den bästa längden för fulla damer är 10-12 cm över knäet, ungefär i mitten av låret. I denna modell är den frekventa medföljande fullbilden av celluliter inte synlig.
 2. Ultra kort mini-absolut tabu för fashionistas med lyxiga former.
 3. Byxans bredd är ett viktigt val av kriterium. Starka korta shorts på fulla ben kommer att dra uppmärksamhet till den stora volymen i detta problemområde. Därför är det bättre att föredra produkter med något lösa byxor.
 4. Med en full mage bör du inte välja en modell med låg midja, vilket hjälper till att betona vikningarna på buken.
 5. Stor trim spelar inte för övervikt, så undvik stora fickfickor, bågar, broderier, fläckar och utskrifter.
Korta shorts på fulla tjejer

Mode korta shorts

Ett intressant alternativ till en mini kjol, korta shorts upptar en speciell nisch i kvinnors garderob. De ger mer rörelsefrihet, och det är inte nödvändigt att se till att kanten inte går över en anständig. Dessutom beskriver moderna kvinnors korta shorts väl den femte punkten och smala benen. De hänvisas till kläder för alla tillfällen - i dagliga bågar , för sportträning och även för klubbbilder.

Under den här säsongen är utbudet av stilar intressant och icke-trivialt. Förutom traditionella arter som inte förlorar popularitet (till exempel denim eller sportmodeller) är följande variationer relevanta:

 1. Kjol-shorts - en ljus trend, som vann hjärtat av kvinnor av mode originalitet.
 2. Korta shorts är en annan obligatorisk i år.
 3. Idrottsmodeller, som inte bara används för träning, men också som en bas för lök i stil med sport-chic.
Mode korta shorts

Denim korta shorts

Under flera årstider i rad skred jeansmodeller oönskade från modepistolen till bakgrunden, men den kommande sommaren gav dem ledande positioner. Designers med dubbla iver skapar intressanta samlingar där inga par kan kallas vanliga och tråkiga:

 1. Fortfarande under modellens gång med scuffs och fel.
 2. Modernt i år är ljus broderi tillämpligt på jeans. Som ett alternativ - applikationer och patchar.
 3. Intressant är den obehandlade bottnen av byxorna med frans, som om den förekommit av självklippta byxor.
 4. Mindre aggressivt alternativ - efterbehandling pärlor, strass och spets.
 5. Pojkvännen är fortfarande relevanta, tillsammans med den klassiska klippningen.
Denim korta shorts

Korta shorts med hög midja

En intressant trend som kom till oss från 80-talet och 90-talet, igen i kursen! Vi har redan förlorat vanan att ha på sig shorts och byxor ovanför naveln, det är dags att komma ihåg dem. Denna modell låter dig dölja den utstående magen och visuellt förlänga benen, vilket är viktigt för flickor med låg tillväxt. Material från vilka korta shorts med hög midja är gjorda, den mest mångsidiga:

Många stilar och stilar där modeller med överdriven midja utförs, kommer att låta någon fashionista hämta en lämplig modell. För defiantly chic bilder är produkter med ett antal regelbundna knappar eller dekorerade med ett spektakulärt brett bälte idealiska. Jeans är bra för varje dag. Korta shorts i kostym eller tweed kan användas i affärer cajun.

Korta shorts med hög midja

Korta sport shorts

Förkortade modeller för sport är idealiska för sport på sommaren, då extra centimeter bara kommer att störa. Längden på mini är ett bra sätt att visa de omgivande podkachennyebenen utan ett gram fett. En av de populära modellerna är en delfin med rundade kanter på byxan och intressanta insatser. Sport shorts för tjejer är gjorda av bomull, stickat, polyester, regnrock, sammet. Aktivt användande dekoration i form av lyktor, företagsplåster, kan inte. Färgschemat representeras av både mörka toner och ljusa nyanser.

Korta korta shorts

Om du är en glad ägare till en chiseled figur eller chic sportformar, fyll på din klädkammare med tätt monterade modeller. Det är sant att omfattningen av sådana kläder är begränsad: de kan säkert läggas på gymmet, för en promenad eller friluftsliv. Denimmodeller är bra för att dansa, korsa shopping eller träffa vänner. Korta svarta shorts - en utmärkt bas för de mest färgstarka T-tröja och tunika. Färgade produkter kräver noggrannare val av toppen, även om du kan spela snyggt i kontrast.

Korta korta shorts

Korta strand shorts

Beach mode är unik och skadedjur, så förbereda en garderob för orten, glöm inte att ta tag i bekväma shorts. De kännetecknas av ljusets ljusstyrka, färgglada utskrifter och produktion av snabbtorkande material. Vita korta shorts föredras av dem som redan har fått en tankblåsa solbränna och önskar att skugga det på ett elegant sätt. Om vi ​​pratar om stilar, är de i många avseenden gemensamma med sportshorts - till exempel delfiner. popularitet:

Korta strand shorts

Korta kjol-shorts

De som föredrar en feminin och förfinad stil i sin stil kommer att tycka om de aktuella trosorna i år eller en kort kjol . Originalen av den här typen av saker är att det ser ut som om du är i kjol och bara bakom kan du se att det finns fina shorts på dig. Variationer i vilka denna version av korta byxor presenteras är olika - det gäller både typ av tyg och snittet.

Pantalonger kan bäras under den kalla årstiden, om de är gjorda av tweed / ull eller på sommaren, om det är chiffong / bomull / silke / linne. Behöva mycket korta shorts med en färgstark design - grönsaker, blommiga, animalistiska , polka prickar. För eleganta bilder idealiska monokroma modeller i svart, vit, beige, sand eller pulver. Vackra och romantiska spets kyvetter.

Korta kjol-shorts

Vad ska man ha på korta shorts?

Shorts är ett intressant ämne för kvinnors garderob, som kräver noggrant urval av ackompanjemang, för att inte se vulgärt ut:

 1. Om shortsna är täta, måste de översta modetrenderna vara semi-angränsande eller breda, till exempel tröjor eller extrema blusar, med flänsar, öppna axlar.
 2. Breda shorts, som kyvetter, kräver en tight topp, blus eller skjorta.
 3. Modiga korta denim shorts är demokratiska, så de är intressanta för intressanta T-shirts, T-shirts, inklusive förkortade. Glöm inte den vita toppen för sommaren.
 4. På svalare dagar är det bättre att komplettera bilden med en jackbom, en scythe eller en denimmodell.
 5. Du kan också experimentera med en långsträckt ärmlös jacka.
 6. Under den kalla årstiden under shorts kan du och borde ha på dig snygga byxor .
 7. Med stilettos kommer en jacka och en koppling till en elegant gata bild.
Modiga bilder med korta shorts

Korta shorts och topp

Under den här fashionabla säsongen uppnår toppen sin ledande position, så designers skapar vackra modeller i stil med kazhual, romantisk och jämn affär. Kombinationen av topp och shorts är en separat sång, där fullständig harmoni kan uppnås:

 1. Korta slitna shorts är intressanta även med den enklaste monofoniska toppen på band.
 2. Top kan bäras ovanpå shorts, helt tuckad eller sliten med slarv, tankning från ena sidan.
 3. En demokratisk topp kan bäras med höga klackar och en jacka.
 4. Eleganta kyvetter är bra med en topp i linneform och en jacka.
 5. Tjejer med en perfekt mage kan försöka kombinera korta shorts med en virka.
Korta shorts och topp

Skor till shorts

Skorutbudet, kombinerat med korta modeller, är ovanligt brett. Mycket korta kvinnors shorts passar bäst med mockasiner, sneakers eller goateor. Som ett alternativ - sneakers på en hög plattform. För stranden bilden är det värt att få några sandaler-gladiatorer , sandaler eller slag. En smart bild kräver en högklack, tapp eller plattform. Glöm inte den vackra kopplingen och massiva smycken. Korta shorts i den kalla perioden kombineras perfekt med faktiska stövlar-strumpor eller stövlar, fotkängor eller massiva stövlar.

Snygga bågar med korta shorts