Korta kjolar

I alla moderna fashionistaens garderob finns flera korta kjolar. De är idealiska för varmt väder och underlättar perfekt de smala benen och den snäva figuren hos den unga tjejen. För äldre damer på 30 år rekommenderas inte mini-kjolar, eftersom de ser lite vulgära ut och harmoniserar inte med bilden. De kan bäras förutom på stranden eller i hemmet. Vilka andra funktioner är korta kjolar? Om detta nedan.

Uppställningen

Idag experimenterar designers aktivt med kjolets längd och form, så tjejerna har inga begränsningar i modellens val. Som regel måste valet göras från sådana alternativ:

  1. Chiffon kort kjol är solen. Perfekt för sommarsäsongen. Lätt tyg känns nästan inte på kroppen, och det utbrutna höljet passerar lätt luften. Produkten kan sysas från flera skikt av genomskinligt tyg, vilket ger en ljussvampseffekt. Sommar kort kjol av chiffong passar tjejer med typen av figur "inverterad triangel" (breda axlar och pojkvänliga smala lår). Hon ökar visuellt höfterna och balanserar dem med överkroppen. Presenteras i samlingar av United Colors of Benetton, Noisy May, Mango.
  2. Kort denim kjol. Favoritmodell av tonåringar och aktiva tjejer. Mycket moderna produkter med effekten av åldrande (obehandlad bottenkant, nötning, ojämn färgning) beaktas. De kombineras perfekt med vardagliga T-shirts och ärmlös jackor. Älskare av ljusa, chockerande saker måste smaka färgade kjolar gjorda av denim, dekorerad med band och nitar. Presenteras av varumärkena Colins, Levis, Wrangler, Diesel Jeans.
  3. Kort kjol med en överdriven midja. Vanligtvis är denna modell sysad på en kuquett eller ett elastiskt band, vilket gör det möjligt att bära det både på höfterna och i midjan. Idag presenteras sådana kjolar i samlingar av många designers. Etxart & Panno, Proenza Schouler och American Apparel erbjuder att bära kjolar med en kort toppscence. Liknande uppsättningar har redan lyckats försöka på Rihanna, Nicole Scherzinger och Miley Cyrus.
  4. Korta kjolar i veckan. Här har kvinnor ett val av flera modeller av kjolar på en gång. Unga studenter gillar kjolar i en stor veck med ett tryck "bur". Det här är en traditionell modell för alla studenter, så sätta den på universitetet, du kommer att betona att du följer klassikerna. Om du letar efter något original och non-trivial, välj sedan en kort pläterad kjol. Det ser bra ut i en uppsättning med många toppar och påpekar diskreta avrundade höfter.

Det är nödvändigt att lägga ut en kjol kort framåt och långt efter , vilket nyligen har en fantastisk popularitet. Dess hemlighet ligger i enandet av den djärva mini och aristokratiska maxi, som ser ganska exotisk ut.

Med vad ska man ha på sig en kort kjol?

Förr eller senare frågar denna fråga varje flicka. Det är mycket viktigt att välja rätt topp och smycken, annars kan din bild från förförandet snabbt gå in i kategorin vulgär. För att outfiten ska se harmonisk ut är det nödvändigt att följa följande regler:

Stylister rekommenderar att man kombinerar en mini-kjol med vackra klassiska saker, till exempel en tät halsduk, en silkeblus eller en långärmad tröja. Som en topp kan du välja en lång jacka eller denimjacka.

Om du plockar upp satsen för arbete, sluta du på en kort svart kjolpenna, lätt skjorta och grå eller beigejacka.