Klockor från pärlor

Blommor gjorda med egna händer, se alltid väldigt original. Vad de inte gör i en mängd olika hantverkstekniker: rosor och liljor, gerbera och vallmo, majsmarker och violer. Idag erbjuder vi dig en detaljerad mästerklass för nybörjare för att göra en klocka från pärlor. Det är gjort väldigt enkelt, och med att behärska arbetsprincipen kan du enkelt skapa en hel bukett med dessa vackra vildblommor.

Klockor från pärlor - en mästerklass

 1. Förbered små pärlor av olika färger, tunn tråd och trådskärare. Du behöver också ett floristiskt band eller trådar tandtråd, pincett och en vas för färdiga blommor.
 2. På ett segment av en 30-centimeter tråd ska du ringa pärlorna i en längd av ca 3 cm - beroende på storleken på pärlorna själva kommer de att vara från 15 till 20 stycken.
 3. Vik slingan och vrid tråden lite, och gör sedan två av samma slingor.
 4. Det kommer att vara klockans stamens. Krama och dra upp dem och dra åt de återstående fria ändarna av tråden ihop.
 5. Använd den parallella vävningsmetoden, gör den första kronbladet. Först måste du tråda på mitten av en lång tråd en pärla (det här blir första raden), och sedan två ytterligare, där du måste passera den andra änden av tråden. Dra trådens ändar i olika riktningar och dra åt - det blir den andra raden. Sedan stränger i rader (antalet pärlor i varje rad ses på bilden), leder ledningen genom alla pärlor i raden). Totalt kommer ordningen att ha 15 rader, medan kronbladet expanderar till mitten.
 6. På nivån mellan den femte och den sjätte raden från ovan väver den andra kronbladet till den första kronbladet.
 7. På samma sätt, gör den tredje och fjärde kronbladet på klockan.
 8. Den sista, den femte kronbladsväven till den första, stänger blomman. Trådens ändar sänks, gradvis bildar en stam.
 9. Sätt in stammarna i hålet i botten av blomman. Om de visade sig vara för korta kan du stränga ytterligare pärlor på tråden längst ner.
 10. Efter ordningen (klausul 5) gör vi sepals. För att göra detta ringer vi 8 pärlor på tråden, skickar den genom 2: a, 3: e och 4: e pärlorna och vrid den med den andra änden av tråden.
 11. På en tråd tillverkar vi 5 sepals.
 12. "Vi sätter på dem" nedanifrån på en blomma.
 13. Vi sträcker trådens fria ändar ner och sammanflätar dem med varandra.
 14. Genom metoden för parallellvävning, liksom kronbladet, lämnar den tattered smala långa klockan. För en blomma är ett eller två blad tillräckligt.
 15. Vi sätter in stammen med en grön blomband. Det kan bytas ut och tråden tandtråd.
 16. Som du kan se kan du göra en hel massa klockor från pärlor.

Med hjälp av detta schema kan du väva och andra blommor från pärlor, till exempel snödroppar .