Klänningar - Vår-Sommaren 2016

Ingenting så pryder flickan, ger henne inte mer ömhet och femininitet, som klänningar, en mängd olika modeller som under vårsäsongen 2016 inte kan hjälpa beundra. Varje modehus presenterade världen med otroliga skönhetsfjäder modeller fyllda med ömhet och viktlöshet kombinerat med sommar ljusstyrka.

Modetrender av modeller av klänningar av en säsong vår-sommaren 2016

  1. Först och främst är det värt att notera att i toppen av popularitet, de soliga kläder presenteras i samlingar av Roksanda och Palson Kifot. Inte mindre relevant är korall och rosa ( Carolina Herrera och Tamara Mellon). För att skapa en daglig bild passar klänningar av sand, beige. Under den här säsongen var vit färg kvar i minoriteten, men förlorar inte sin popularitet svartvita duett. Den förenas med en vitblå kombination av färger.
  2. Inte mindre viktig trend i mode-säsongen våren-sommaren 2016 var tryck , vilket någon klänning blir till ett konstverk. Långt bakom blommönster och fantastiska teckningar på tyger. Dessutom får du inte reda på bland skapelserna av mode märkesdräkter med siffror eller bokstäver. I år regerar modebranschen av vertikala och diagonala remsor. Fashion designers bör komma ihåg att en väl valda klänning med ett sådant tryck kommer att bidra till att maskera problemområdena, göra det smalare och också betona funktionerna i figuren. Flickor med perfekta former kan vara uppmärksamma på klänningar i en bur . Höjdpunkten på kläderna kommer att vara bilder av vårfåglar och inte mindre ovanliga pilar.
  3. Under flera årstider skapade designers fashionabla kläder i minimalistisk stil . Aftonklänningar i golvet, ungdom "mini", casual outfits säsong vår-sommaren 2016 var ett undantag. Nästan alla är fulla av alla sorters inlägg av spetsar, falska färger, flounces, lurex och fransar. Vad kan jag säga, men säkert går rutinen i bakgrunden och ger plats åt unikhet.
  4. I år blir det nödvändigt att lära sig att bära genomskinliga klänningar , men så att den ser feminin ut med en droppe sexualitet. De väsentliga tygerna för vår-sommarklänningar var trots allt silke, organza, tulmarin och chiffong. När det gäller färgutbudet för sådana outfits är det klassiska svarta övervägande. Och modehus Alberta Ferretti och Alexander McQueen skapade riktiga romantiska klänningar med gotiska anteckningar.
  5. Ruches och fransar förkastar maskulinitet. I klänningar dekorerade med dessa material ser någon fashionista på ett speciellt sätt försiktigt, utsökt. För vissa designers blev tappningspets huvudkaraktären av vår-sommarshowen (Roberto Cavalli). Modet av den viktorianska eran återupplivar: pastellfärger, graciösa flounces har återigen vunnit allmänhetens uppmärksamhet. Och ryushi, dekorera klänningens klädsel, kan fylla alla bilder med magnetism och elegans (Balmain).

Klänningar av säsongen vår-sommaren 2016

Den här gången överraskar formerna med deras variation. Det är bäst att beskriva dem i ett ord - frihet. Förresten, palmen inte längre tillhör den "militära" stilen. I första hand flygande flytande vävnader.

När det gäller längden är mini och maxi populära. Det är lika viktigt att nämna att årets huvudsakliga trend var exakt den asymmetriska längden.

Det kommer inte vara överflödigt att ange, låt oss säga minikanten: längden på handflatan ovanför knäet eller på mitten av låret. I allmänhet ser det ut som midi.

Dessutom, i mode av "överanvändning". Fortsatt temat retroklänningar, det är värt att nämna att i popularitetens höjd fashionabla i 60-80 breda ärmar. Dessutom kommer en ljus markering att vara hypertrophied ärmar-lyktor.