Klänning på remsor - ett urval av de bästa modellerna och bilderna

Under den heta säsongen blir öppet lätt kläder det mest akuta valet. En av de populära trenderna i modernt mode är en klänning på remsor. Många mode stilar är så bra att det ibland inte är så lätt att göra ett snabbt och entydigt beslut.

Klänning med axelremmar 2017

I de nya samlingarna betonade designers det faktum att kvinnlig klädsel på remmarna är universell. Trots allt används solsängar och i midsäsongen beroende på materialet och kombinationen med andra delar av garderoben. Men speciellt populära öppna och jämnaste modeller är fortfarande övervägda på sommaren. Och en snygg sommarklänning på rems 2017 finns i alla stilar:

 1. Fall . En strikt, snygg passform hjälper till och med den mest reserverade affärskvinnan i värmen. För att inte gå utöver affärsklädeskoden , välj modeller med breda band.
 2. Solen . Bared armar är väldigt feminina och ser vackert ut i ensemblet med en flygande bredkanten. Lättviktigt material och saftigt färgämne kommer att ge en bild av spektakuläritet.
 3. Asymmetriska former . Ojämn skärning lockar alltid uppmärksamhet. Denna funktion används ofta för att sy en sommar garderob.
 4. Bred A-silhuett . Tunna banden kompletterar väldigt vackert trapezens form. Och ju bredare de A-formade mönstren är, desto mer feminin blir utseendet.

Modig klänning på remmarna

I slutändan presenterade konstruktörerna sina inkarnationer i sin helhet. De mest fashionabla trenderna kompletterades med vanliga sele, lockiga axelremmar, dubbla och tredubbla remsor, omväxling i rygg och kroppsläge och andra idéer. Men färgvalet är fortfarande viktigt. Och den mest fashionabla klänningen med en bodice på remmarna representeras av sådana lösningar:

 1. Cage och remsa . Enkel geometri framhäver mycket vackert funktionerna i en slank silhuett i kombination med en smal skärning och längden på midi. I det här fallet kommer de öppna armarna att bli en feminin och mild skönhet.
 2. Pastellnyanser . Delikat pastell under den senaste säsongen tätt konkurrerar med den ljusa stilen. Stylister föredrar en citron-, mint-, blå- och persikablomma för att betona sofistikering och sofistikering.
 3. Tvåfärgskombinationer . Med hjälp av två kontrasterande nyanser i kläder kan du effektivt anpassa figuren. Till exempel, mörka sidor och ljus före visuellt gå ner i vikt, vilket är särskilt sant för fulla damer.
 4. Vit monokrom . Den mest populära trenden i denna säsong var en ljus nyans av den klassiska skalan i en enkeltonlösning. Detta val är idealiskt för både vardag och slitage.

Klänning med tunna remmar

De mest populära i de senaste samlingarna var modeller på tunna sele. Särskilt snabbt få momentumsprodukter från mjuka och flytande tyger. Hit på modeshowerna var en silkedräkt med tunna remmar. Denna enhet är verklig i djupa och mättade monokrom nyanser, vilket kommer att lägga till ägaren av snygga kläder av brutalitet och beslutsamhet. I mode och täta produkter av bomull, linne och proshvy. De flytande produkterna anses emellertid vara universella, vilka är lämpliga för en kvälls promenad, för en resa till teatern och för ett affärsmöte.

Klänning med tunna remmar

Klänning med brett band

Modeller på breda band är särskilt relevanta för ägarna av en liten byst, när det är utan en bh, är det omöjligt att betona en vacker proportionell figur. I senare samlingar är populariteten hos långsträckta och måttliga halvkärmar uppenbar, kombinerad med tjocka band. Designers erbjuder också snygga mini-sol modeller, en universell väska och överdimensionerade stilar. För att inte accentera breda axlar, rekommenderar stylister att köpa en svart klänning på remmarna. Mörk färgning smalnar visuellt och slits, vilket kommer att vara en utmärkt lösning för en icke idealisk kropp.

Klänning med brett band

Pläterad klänning på remmarna

En av de mest moderna lösningarna för flickor i trenden var produkterna med trimsymmetriska veck. I mode, både stora och små veckade. Designers använder plätering för alla klipp - maxi, mini, midi och även asymmetri. Modedesigners utför snygga kläder, inte bara från de vanliga lätta materialen. Det faktiska valet är stickade produkter, en bomulls sommarklänning med tunna remmar och jämn läderkläder. Men luftiga chiffong- eller silkeprodukter är idealiska för romantiska bågar, cocktailstil och till och med en bröllopsbild .

Pläterad klänning på remmarna

Klänning med band och spets

Irreducible and gentle blir din bild om den kompletteras av en romantisk outfit med en trim av känsligt material. Snören kan också fungera som huvudtyget. Och de vackraste och snyggaste är sådana stilar:

 1. Linen stil . Silke eller satinklänning på remmarna kommer alltid att tillfoga förfining och nåd. I ensemblen med spetsar är sådana saker eleganta och eleganta.
 2. Lace coquette . En populär lösning i designen av affärs- och cocktailklänningar var dekorationen av känsligt material bara toppen. Detta val är relevant både i monofonisk prestanda och i kontrasterande färger.
 3. Denim . Jeans sarafaner, kompletterad med spetsar - det är inte bara vackra kläder, men också ett praktiskt val för varje dag.
 4. Vit spetsdräkt med ringar . De mest populära och feminina produkterna är helt framställda av spetsväv i ljus vit färg. Det här alternativet ger inte bara ömhet till bilden av någon stil, men ersätter också bröllopskläderna under den heta årstiden.

Stickad sommarklänning på remmarna

Kläder gjorda av trevligt garn är ett attribut inte bara av demisäsongen och vinterperioden. Populariteten hos stickade produkter är accentuerad av en vacker klänning på band. Den mest snygga och feminina är modellerna i irländsk spets teknik. I mode och abstrakt openwork bindande. Mästarna kompletterar inte kläderna med foder. I den här designen finns det en sommarklänning med breda remmar, faktiska och som en stranddräkt.

Stickad sommarklänning på remmarna

Klä på tunna remmar med öppen rygg

Gör din sommarlök ännu varmare. Lägg till utseendet av en touch av sexualitet med en vacker sarafan med en öppen rygg. Denna design är relevant för modeller på tunna remmar. I detta fall är det lämpligt att fortsätta banden i form av tvärbindningar på den nakna ryggen. Mycket vackert och snyggt utseende sammet klänning på band. Den öppna designen i ensemblet med en iriserande glans av tyget lockar perfekt uppmärksamhet och betonar den ovanliga stilen.

Klä på tunna remmar med öppen rygg

Med vad ska man ha på sig på klänningen?

Utökade vardagliga T-shirts är inte valfria när man väljer tillbehör och kläder för dem. Detsamma kan inte sägas för mer feminina och romantiska modeller. Ett livligt exempel på detta är klänningen med remmarna på remmarna, vilket kräver ett klassiskt eller romantiskt tillägg. Men ett viktigt beslut i bilden av vacker kvinnlig klädsel är dess genomförande:

 1. Keds och sneakers . Denna typ av skor är universellt för alla outfit. Sådana bågar är en stilfull bekräftelse av relevansen av blandningsriktningar.
 2. Flip-flops . För stranden och vardagens bild kommer den mest praktiska och praktiska lösningen att vara öppna skor utan bakgrund. Fylld med päls, metallpynt, rhinestones och stenar, är flip-flopsna spännande och ett raffinerat ensemble på väg ut.
 3. Sandaler med klackar . Klassiska tillbehör anses vara universella som sneakers. Dock brukar moderna kvinnor i mode använda vackra sandaler på hårnålen för kvälls- och cocktailbågar på grund av sin aktivitet och energi i vardagen.

Golvlängdsklänning med remmar

Maxi-stilar i de senaste samlingarna representeras av en rak och A-formad silhuett. En sådan lång klänning på tunna remmar passar perfekt till de slanka och långa kvinnorna i mode, vilket framhäver deras elegans ännu mer. Modeller i golvet är idealiska för kvällsbågar . I det här fallet erbjuder designers en hemfinish med högkvalitativt draperi, ett urval av sådana spektakulära material som sammet eller siden, en kjolprydnad med ett tåg.

Golvlängdsklänning med remmar

Kort klänning med tunna remmar

Förkortade stilar finns inte bara i dagliga bågar utan även i cocktailbilder. Välja en sommarklänning på remsor för varje dag, rekommenderar stylister frodig och A-formad. Dessa kläder bör kompletteras med en snygg och lakonisk design av skor. För en fest eller klubb är en rak klipp en snygg lösning, ett ljust luftigt tyg och en blank design - paljetter, rhinestones, lackläder, satin .

Kort klänning med tunna remmar

Klänning med tunn T-shirt med t-shirt

En fashionabel kombination de senaste åren har blivit ett ensemble modeller på tunna remmar och en kontrasterande T-shirt under botten. För den här lösningen är alla stilar av klänning - maxi, midi, mini, A-formad eller rak silhuett, monterade modeller - lämpliga. Särskilt relevant är en lätt klänning på band på en T-shirt. Unikt med denna kombination är dess mångsidighet - bilden kan slutföras och sneakers och snygga sandaler.

Klänning med tunn T-shirt med t-shirt