Katya Zharkova

Ekaterina Zharkova är en rysk modell av "plus" -storleken, vilket har visat sig att alla stereotyper av modellutseende kan ändras. Flickan har karisma - hon är vacker, attraktiv, optimistisk och fascinerande. Hon är intresserad inte bara i ryska män, men också i utländska prinsar. Vilken typ av modell Katya Zharkova fängslar hjärtan - låt oss lära oss mer om sitt liv.

Biografi av Katya Zharkova

Ekaterina föddes 1981 i en liten vitrysk stad Machulishche. Familjen flyttade mycket ofta, eftersom fadern var en militär man. En modelleringskarriär började i Smolensk vid fjortonårsåldern. Hon fick sin utbildning vid Moskvas institut för kultur och konst.

Zharkova försökte sig i rollen som en skådespelerska med huvudroll i flera tv-serier. 2003 blev Katya producent av flera projekt på Muz-TV-kanalen. Men på detta stannar kändis inte, när hon erbjöds det ledande morgonprogrammets arbete på TNT-kanalen, gick hon utan tvekan.

Idag kör Zharkova den ledande showen "Det finns en hemlighet" på kanalen "Friday!"

Med sin man träffades Andrey på tv. Deras relationer är fortfarande starka, trots avståndet, skvaller och rykten.

Modell Katya Zharkova

Som vi sa är parametrarna för Katya Zharkova långt ifrån normerna. Med en höjd av 178 cm väger tjejen 82 kg, och hennes frodiga former (105-84-115) glädjer många designers och fotografer.

Hur kan du bli en så känd modell, erkänd i Europa och Amerika, med sådan extern data? Och hemligheten är enkel - var inte rädd, experimentera och älskar dig själv mest! Det var med dessa ord som Katya Zharkova kom överens om en fotografering i den nakna stilen , på vilken fotograf Viktoria Janashvili arbetade. Detta var en propagandakamp mot anorexi i nybörjarmodeller. I bilderna ligger den magnifika och lyxiga Catherine tillsammans med den lilla modellen, vilket är ynkligt och smärtsamt att titta på. Efter publicering av bilder i tidningar blev Zharkov en populär och populär modell.

Katya arbetade med Silver Jeans, Vanity Fair, Bon Ton, Forever 21 och många andra märken.

Idag väntar den ryska modellen Katya Zharkov med öppna armar i New York, Atlanta, Los Angeles och Miami. Flickan är nedsänkt i oändliga skottningar, shower och presentationer.

Foto session av ryska modellen Katya Zharkova

Bilder av Katya Zharkova har ofta en provocerande och skandalös karaktär. Flickan fotograferas för tidningar för feta kvinnor, som brutalt kritiserar moderna skönhetsstandarder. Till exempel blev en fotografering 2012 för PLUS Model Magazine en propaganda för skönhetsstandarden. Här är en av inskriptionerna under fotografierna: "Det är omöjligt att förändra samhällets syn på skönhetsnormerna över natten, vi måste alla göra något för detta. Acceptera din unika och uppskatta din kropp. "

Trots en sådan propaganda, rekommenderar Zharkova att leda en aktiv livsstil och äta rätt. Modemodellen föredrar yoga och handlar också om olika slags sport.

Klädstilen för Catherine är ganska varierad. Idag kan det ses i en elegant feminin outfit, och i morgon i mashed jeans och en mans skjorta.

När det gäller kosmetika föredrar Catherine kända och beprövade varumärken - L'Oreal Paris och Maybelline NY. Från parfymer singlar hon ut Nina Ricci och Chanel nr 5.

Katya Zharkova är verkligen en modell för imitation. Hennes mod och förtroende är värt att lära sig. Inte alla kommer att kunna förtrolla hela planeten, utan att ha perfekta former.

" Livet kan sluta imorgon. Och kommer det vara viktigt att du har rynkor i midjan, när ska du lämna? Lev för dig själv. Ta allt du kan från livet. »Katya Zharkova.