Nicholas Holt och Brian Holly föddes född

Nicholas Holt, som blev känd blockbuster "X-Men" och "Mad Max" och Playboy-modellen Brian Holly blev föräldrar.

Nu mamma och pappa

Idag rapporterade västerländska medier att de hänvisade till tillförlitliga källor glada nyheter. Den 28-årige Nicholas Holt, som har träffat Jennifer Lawrence i ungefär fyra år och den 24-årige Brian Holly, som har en affär med Brody Jenner (med sina storslagna Kardashian-systrar), accepterar grattis till att fylla på familjen. Duvorna, som bor tillsammans sedan januari förra året, men som ännu inte legitimerat sitt förhållande, ett barn föddes.

Nicholas Holt och Brian Holly (bilden i december 2017)
Jennifer Lawrence och Nicholas Holt (bilden i maj 2012)
Brodie Jenner och Brian Holly

Födelsedatum, kön, namn på den nyfödda, liksom andra uppgifter om barnets födelse är okända. Paret avser att hålla denna personliga information hemlig. Representant Holt vill inte fortlöpande kommunicera med pressen om detta ämne.

Det är anmärkningsvärt att Nicholas officiellt bekräftade sitt nära förhållande till Briana endast i november i en intervju med The Journal.

Oväntat gravid

Holly lärde sig om allmänhetens intressanta ställning bokstavligen före hennes födelse - i mars. Paparazzi fångade Holt och Holly i Los Angeles. Den svarta voluminösa tröja som hon hade på en lång klänning kunde inte dölja de skenbara förändringarna i skådespelarens flickvän.

Nicholas Holt och Brian Holly i mars 2018
Läs också

Före det hade modellen slöta kläder, och parets omgivning höll sina tungor, inte uppriktigt sagt bakom ryggen med journalister.