Inredning belysning

För att skapa mysighet i huset behöver du inte så mycket. Med ovanlig inredning kan du göra de tråkiga möblerna i rummen till ett designarbete. För detta ändamål används en mängd golvlampor, lampor, dekorativa lampor. Till exempel, förutom trämöbler när du inredar inredningen i skandinavisk stil, väljer du belysning som gör rummet så lätt som möjligt.

Kök belysning

Köket är den plats i huset som oftast besöks. Därför måste ljuset i det vara multifunktionellt.

Olika belysningar i kökets inredning kommer att ange olika funktionella områden. Förutom den allmänna lampan, som måste bära ett mjukt ljus, är det nödvändigt att lamporna ligger ovanför arbetsytan, där mat är förberedd. De kommer att jämnt belysa denna zon. Separat kan du sätta lampan ovanför bordet, varefter du äter. Vackert ser små sconces som kommer att hänga bredvid bordet eller en ljuskrona med en stor lampskärm som kommer att skapa en intim inställning om bordet är i mitten.

För dekorativt inredningsbelysning kan du använda lampor i skåp, lampor på bord, olika belysningsytor. Allt detta kommer att skapa den nödvändiga harmoni och funktionalitet.

Belysning vardagsrummet

Vanligtvis är vardagsrummet ett av de största rummen i huset. Det används för familjen fritid, för mottagning av gäster. Belysning i vardagsrummet - en mycket viktig detalj i designen. Ljus kan hjälpa till att visuellt öka rymden. Inomhusbelysning, belysning av målningar, nischer, sconces på väggar, lampor med riktriktat ljus, ett akvarium - allt som kan dekorera ett rum används. Särskild uppmärksamhet ägnas åt ljusets ton. För att ljuset ska betona färgerna i vardagsrummet bör tonen väljas samma som de inre färgernas grundfärger.

Sovrumsljus

I sovrummets inre bör belysningen hjälpa till att slappna av. Förutom den centrala ljuskronan, som jämnt belyser hela rummet, kan du använda väggsconces ovanför sängen, vilket ger en möjlighet att läsa. En bordslampa vid sängen kommer att vara en extra lampa och en vacker inredningslösning. Valet av en snygg modell kommer att bli en riktig "höjdpunkt" i rummet.

Varje rum i huset har en annan funktion. Korrekt inredning kommer att ge möjlighet att maximera användningen av utrymme och skapa den rätta atmosfären.