Ingångsdörr med spegel

Ofta har våra lägenheter små, små hallar . Men det är här som det första generella intrycket av hemmet och dess herre bildas. För att visuellt öka rymden och skapa effekten av dimensionality har designarna utvecklat en entrédörr med en komplett spegel .

Produktion av metalldörrar med spegel

Ofta pratar skeptiker om besvärslägena med ingångsdörrarna med en spegel, de har ett dilemma - hur stark ska spegeln vara och hur dyrt är det? Men om du tittar på det finns det inte så många sådana frågor, och de har alla konstruktiva svar, vilket är snarare fördelarna med sådana mönster.

Det finns entrédörrar med både en spegel inuti och med en toppspegelpanel. I versionen med inbyggd spegel är den fasta spegelytan fast fastsatt med ett speciellt lim runt omkretsen av dörren under ramen. Ram och ram är en extra dekoration i konstruktionen, så ståldörrar med spegel är gjorda med användning av massivt trä, MDF, plast och andra ytbehandlingar. I fallet med en stationär spegel fixeras banan oberoende av ramen över dörren.

Eftersom alla dörrar är gjorda i enlighet med alla regler och regler, mäts och bestäms de maximala lasterna avsedda för en viss ytterdörr med en spegel. Först efter detta väljs spegelytan av önskad tjocklek och hållfasthet.

Ingångsdörrar med spegel är en lyx och premiumprodukt, men de kan inte sägas att de är för dyra och inte tillgängliga för alla. För sådana produkter används endast högkvalitativa och högkvalitativa material, inte bara spegeln, men alla tillbehör som appliceras på dörren utförs endast på bästa sätt.

Utanför kan ingångsjärndörren med en spegel ha ett intressant originalutseende, för att ingen förbjuder fantasi över skisserna av denna design. Och om du själv har bestämt vad din dörr ska vara exakt, var noga med att prata om den där designern. För närvarande tillåter tekniken dig att uppnå kundens mest uppskattade drömmar. Spegeldörren ser alltid estetiskt tilltalande, elegant och användbar.