Höstkepsar

Höstkvinnahattar kan förlänga sommaren med sina ljusa färger eller betona höstens humör med vin och bärskuggar. Idag är hatten ett mode tillbehör som betonar bilden och värmer i kallt väder. Hösten-vårhattar skapas av olika modedesigners som tar hänsyn till modetrenderna från världsformgivare, men det finns också de som skapar unika modeller.

Granskning av hösthattar för tjejer

Högmod är i regel mycket sällan praktisk och inte anpassad till vardagen, och i själva verket är en hatt något som åtföljer oss varje dag i kallt väder. Därför kommer vi att uppmärksamma de modeller av hattar som erbjuds oss av unga och oberoende märken av världsmode.

  1. Forever 18. Detta tyska märke föreslår att bära i de kalla hösthattarna med pompoms. Som regel är de mörka färger - mörkgrå, svart, vilket gör dem både snygga och praktiska.
  2. Kira Plastinina. Ungdomsdesignern Kira Plastinina kom överens med Forever 18, och föreslog att de hade på sig tighta vadderade hattar. Den enda skillnaden är grisstens stora mönster och den ljusa färgen - gul, röd eller grön.
  3. Kanot. Kepsar kan skilja stil och korthet, även om modellen har en original form. Till exempel ser en bell-bell med ett blommigt svart mönster original på grund av stil, men samtidigt helt enkelt på grund av ett minimum av inredning. Detta är ett underbart tillägg till den romantiska bilden. Andra hattar från kanot är mer lämpade för den klassiska stilen, de har en helt passande form och ett stort stickat mönster.
  4. Salomon. Höst hattar stickade med stickning nålar från Salomon har ljusa och rika nyanser. Till exempel kommer en modell av unisex Flat Spin av indigo färg med en vit stor abstrakt symbol att bli ett ljust tillskott till sportstilen. En mer feminin version är Laura-modellen, färgerna på vårgräs med en stor viskös och pompon.
  5. Mascotte. Fler originalmodeller på grund av det ovanliga trycket erbjuder varumärket Mascotte. En brun hatt av angora med beige fläckar och en blekande effekt kommer att komplettera den avslappnade stilen.
  6. Femi Nöje. Demi-säsongsbetonade hattar från Femi Pleasure, som består av lika delar av ull och akryl, kommer inte bara att värma, men också intressant design. Till exempel är de grå och blå hattarna i den klassiska stilen dekorerad med ett porträtt av en 18th-century dam och citrongult med ett svart hjärta, som i motsats till den gula, ger en ljus effekt.
  7. EMDI. Den mest originella hatten från samlingen hör naturligtvis till märket EMDI. Kreativa hattar kan bara leda till glädje hos ljusa och modiga tjejer, och följaktligen kommer de för vissa att beräkna sådan ovanlig stil - längden på ett lock sträcker sig till mitten av ansiktet, och för ögon är det skär med en ljusgul kant. En kall vind med ett sådant lock kommer inte att vara hemskt inte bara på hösten utan också på vintern.

Inredning av stickade höstmössor

Idag är hösthattar oftast inte dekorerade, om de har en stor parning, och bomullshattar från angoran är dekorerad med paljetter eller ett ovanligt tryck.

Om tillverkaren inte dekorerade hatten med någonting kan du själv göra det:

Med vad ska man ha på sig knäppta hösthattar?

Tätt knäppta höstmössa kombineras perfekt med dunjackor - de senare är ganska skrymmande och harmoniserar därför med snyggt huvudbonader.

Kepsar med pompon ser söta och romantiska ut, och därför är en passande höstrock det mest harmoniska alternativet.

Sportshattar av bomull eller stickade kläder passar perfekt med sportjackor och västar.