Hur lär man sig att skriva snabbt?

I den moderna världen, om du snabbt kan skriva ut, betyder det att du vet hur du uppskattar din tid. Hur konstigt det låter. Som ni vet är i detta sammanhang indelade i två typer: de som inte kan skryta av att skriva på tangentbordet blint och de som skriver ut med två eller tre fingrar. Nåväl, och självklart, de som försöker förstå hur man lär sig att skriva snabbt.

Alla kan lära sig hur man korrekt adresserar tangentbordet, det viktigaste är att hitta tid för lektioner och lära sig tålamod . Låt oss betrakta mer detaljerade tips som hjälper dem som "Jag vill lära mig att snabbt skriva ut", ändra den torkade lusten för "Jag kan snabbt skriva".

Det är värt att notera att forskare inte rekommenderar snabbt att skriva endast med två eller tre fingrar, eftersom de kommer att behöva anstränga sig mycket och arbeta för de andra fingrarna. Detta leder inte bara till det faktum att dina fingrar blir trötta och att uppringningshastigheten kommer att falla, men i framtiden kan gemensamma sjukdomar utvecklas.

Hur kan jag snabbt lära mig hur man skriver?

Så, för att lära dig hur du snabbt skriver på tangentbordet behöver du:

  1. Var inte lat och lär dig hur snabbt du skriver blint. Denna teknik kommer att beskrivas mer detaljerat lite senare.
  2. När du förvärvar några färdigheter från rekommendationerna i första stycket, säkra dem. Till exempel kan du skapa en personlig dagbok där du kommer att förbättra dina färdigheter dagligen genom att skriva minst en textsida. Om det här alternativet inte passar dig, rekommenderar vi att du kommunicerar i ICQ eller sociala nätverk eller på de webbplatser som du gillar mest. Tillsammans kan interaktivitet motivera dig för att öka snabbare uppringning, vilket ger spänning till din träning.
  3. För att lära dig hur du snabbt skriver ut på en dator, behöver du inte sträva efter att lära dig en snabbvalsknapp, du borde känna ljus när något skriver. Om du till exempel kör en bil känner du känslan av ljushet när händerna själva vet vad de ska göra. De använder maskinen som på en maskin. Få samma lätthet och när du lär dig snabb utskrift. Och först därefter går det snabbt.
  4. Samla små texter, märkningstid. Första gången är en slags uppvärmning, försök andra gången att accelerera, tredje gången - ännu snabbare. Med varje försök att förbättra. Steg för steg komplicerar den typ av material som rekryteras och förlänger linjerna.
  5. Det bör noteras att någon utskriftshastighet är lägre på långa ord, interpunktion, siffror och symboler.
  6. Fokusera därför din uppmärksamhet på symboler, siffror.

Glöm inte att den normala hastigheten är 150 - 200 tecken per minut, och vad som är över 30 tecken per minut indikerar att personen arbetade med sina färdigheter.

Hur fort kan jag lära mig att skriva blint?

Låt oss nu prata om vad som sårades nämnt - tryck blint.

  1. Att lära sig denna teknik gillar inte långa naglar. Först kommer de bara att störa dig. Försök att inte titta på tangentbordet. Fingrarna, den muskulösa och inte det visuella minnet ska fungera. Om det är svårt för dig att inte pry först, försegla sedan knapparna med självhäftande papper, som du snabbt kan ta bort.
  2. Låt händerna ta rätt position. Den högra handen är på bokstäverna OLDJ, och vänster på FE.
  3. Stora fingrar på ämnet. Och det betyder att om det sista tecknet du tryckte med din högra hand trycker du på den högra tummen ett mellanslag.
  4. Tryck på tangenterna med ditt finger som ligger närmare den önskade nyckeln. Om du vill ange stora bokstäver håller du Skift-tangenten med ditt lilla finger.

Så kan alla lära sig hur man snabbt kan skriva ut. Det viktigaste - tålamod och engagemang.