Hårtillbehör 2014

Spara tid och energi, men ändå se perfekt - varje tjejs dröm, och ganska genomförbar tack vare de eleganta och fashionabla hårprydnaderna 2014. Dagens sortiment gör det möjligt för fina damer att plocka upp en prydnad för varje smak och färg, i enlighet med tillfälle och den valda. Så, erbjuder denna säsongsmode sina beundrare att lägga till charm och originalitet med hjälp av följande nyheter.

Vilka smycken är på mode under 2014?

Idag är moderna hårdekorationer snygga hårnålar med stenar, hoops med blommor och bågar, hoops-kronor, bandage och mycket mer. Varje tillbehör är intressant på sin egen väg och kommer säkert att hitta applikation i en modern kvinna garderob.

Separat uppmärksamhet förtjänar den obestridda ledaren av årets 2014 - en något pompös ringkrona, dekorerad med en spridning av färgglada kristaller eller till och med ädelstenar. Massan av varianter av trendiga prydnader av 2014 av en sådan plan finns i samlingar från Dolce & Gabbana, Ana Khouri, Rosantica och många andra inte mindre kända märken.

Som du vet, i 2014, på toppen av mode, blommande teman, respektive denna trend sträcker sig till hårpynt. Ett levande exempel är kransar och hoops med ljusa exotiska blommor eller med de vanligaste fältdotteren.

Ingen kvinna kanske inte kan göra utan en vacker barré eller kam, vars räckvidd bara kan glädjas. Hårnålen kan väljas efter hårfärgen eller välja ett tillbehör med sten och pärlor, beroende på personliga preferenser.

För att skapa frisyrer för varje dag, föreslår mode att man använder den lika intressanta utsmyckning av 2014 - ett bandage. Hårbandet kan vara brett och smalt, dekorerat med stenar och rhinestones, läder, med spikar, lacework av spetsar, med kedjor. Huvudkravet vid val av detta tillbehör är en mogen stil.