Gerard Butler "fångade" med en vacker främling på semester

Paparazzi på julaftonens dagar har bara tid att fotografera kändisar av alla band på semester och i olika tvetydiga perspektiv. Den här gången i deras synfält var en populär skådespelare Gerard Butler, han kunde fånga ihop med en namnlös tjej på semester i Mexiko.

Bilden visar att stjärnan i "300 Spartans" och "Lovgivande medborgare" söt pratar med en attraktiv ung brunhårig kvinna och njuter av kaffe i ett kafé på stranden.

Sekulära observatörer är i en lätt förvirring, för att endast för en tid sedan skådades författaren med sin älskade Morgan Brown, som är engagerad i designen av interiörer. Paret sågs på en konsert av Duran Duran i Miami. Företaget bestod av Matthew McConaughey och hans fru Kamila Alves ...

Allt är komplicerat

Misstänker att i Mr Butlers liv och hans älskare gick allt inte så smidigt upprepade gånger. Och det är inte konstigt - en sådan attraktiv, populär och sexig man är ständigt inom området kvinnlig uppmärksamhet. Och det här faktum kan inte hjälpa irriterande hans älskade, eller hur?

Att döma av den fräscha "fångsten" av reportrar, Butler och hans passioner Nyårs helgdagar hålls separat. Det är sant att skådespelaren inte lider utan kvinnlig uppmärksamhet. Bredvid honom då och då var det spektakulära kvinnor, många av dem - stjärnorna i den första storleken, som han själv Butler.

I en intervju nyligen bekräftade en framstående skottsman att hans romaner ofta slutar i ingenting, och han vill så mycket att känna sig som en gift man:

"Jag hör hela tiden att mina ögon kallas heartthrob, womanizer, damer man. Paparazzi och dina kollegor journalister ständigt komma med några historier om mig, ge ut önsketänkande. Jag erkänner att jag har en unik present - jag vet hur man ska behålla hemligheter. Och mitt personliga liv är en av dem. Jag hade relationer som varade 1 eller 2 år, det var en rekord - en 5-årig romantik. Men ingen i pressen visste om det alls. På grund av min närhet tillskriver media mig romaner med partners på uppsättningen. Jag satte mig redan i säng med Jennifer Aniston, Hilary Swank och Cameron Diaz. Men det här är en bluff - jag är enmänniska och en riktig familjeman av natur. "

Till journalistens fråga om varför Gerard Butler fortfarande är ogift, svarade han att han själv inte förstår varför detta hände. Och då berättade hon för mig om hennes senaste extremt allvarliga strid med sin älskare, som uppenbarligen slutade med avsked:

"Bokstavligen nyligen slog min älskade krukor. Så det visar sig att jag ofta försvann på uppsättningen, och vi måste kommunicera på skype. Och så såg hon i kameran att en förlovningsring var på min arm. Hennes fakta väckte henne väldigt, hon var avundsjuk mot mig, med tanke på att jag i hemlighet gifte mig med en annan kvinna. Är det inte roligt? Jag förklarade att tomten är gift med min hjälte, inte jag, och jag hade bara inte tid att ta bort rekvisita efter filmen. "
Läs också

Skådespelaren medgav att när han klargjorde förhållandet kände han sig hur mycket han hade velat vara riktigt "ringad". Han värmdes av tanken att han kunde leva med någon annan under resten av hans dagar. Ja, men troligen kommer statusen för den berömda konstnärens brud inte att bli avundsjuk Morgan Brown, men någon annan tjej som lär sig att acceptera en berömd skådespelare som han är.