Fransk manikyr 2015

År 2015 kan fransk manikyr, som är grundskolan till grundaren av märket Orly 1976, ofta ses på kvinnans mode naglar. I mer än tre årtionden har den klassiska versionen genomgått förändringar. Mästare av nagelkonst experimenterade med färgkombinationer, storleken på elementen och deras form, inhalera färska lösningar på manikyren. Hur kommer en fashionabel manikyrjacka att vara i 2015?

Nytt år 2015

En klassisk fransk jacka är en genomskinlig bas och en vit spets av nagelplattan. Tid över den traditionella franska jackan är inte kraftfull. I vilket fall som helst, kommer detta manikyr att se lämpligt och snyggt, men ibland vill du ha något nytt! Särskilt om det handlar om att skapa en kvällsbild eller en viktig händelse, där du måste se obeskrivlig. Med tanke på novellerna från 2015 är det svårt att inte märka trenden - en jacka med öppna mönster eller rhinestones . Effektivt ser manikyr ut med en lack under huvudfärgen på klädseln.

Trots det faktum att det är omöjligt att kalla en svart jacka till en universell, kan en ung tjej och en mogen kvinna ha råd med en så snygg manikyr. En utmärkt kombination - en svart lack och en guld eller silver spets av en spik. Gränsen mellan basen och kantningen kan vara suddig.

Vårsommarperioden är den bästa tiden för ljusa kläder, så en färgjacka år 2015 kommer att bli populär. Stylister accentuerar tjejer på det faktum att lackens andra färg kan pryda inte bara spikens spetsar, utan också hålen på deras baser. Dessutom kan remsorens bredd variera från 2-3 millimeter till en centimeter. Och ännu mer! Det dekorativa elementet kan ta formen inte bara av en remsa utan också av en inverterad triangel, en halvcirkel eller en kurva.

Nyheten att dekorera en jacka med mönster kan inte kallas, men detta visas inte i populariteten för en sådan manikyr. Det kommer inte vara överflödigt för tjejer att komma ihåg att den eleganta, universella franska manikyren av lustighet och överbelastning med mönster inte tolererar.

Som inredning kan du använda bouillon , speciella klistermärken, rhinestones, metallband och sammetsand. Glöm inte att den optimala längden på spikplattans fria kant för jackan inte överstiger 5-6 mm.