Flickans uppfattningskalender

Många gifta par vill föda en tjej. För att göra detta tillgriper de olika knep: använd tjejens uppfattningskalender, fysiologiska metoden etc. Men de är inte alla lika effektiva. Under årens lopp har många metoder för planering av den framtida bebisens kön bildats. Tänk på de mest populära metoderna för att få en tjej.

Vad behöver du veta för att bli en flicka "vetenskapligt"?

Innan du beräknar uppfattningen om en tjej behöver du känna till följande fysiologiska egenskaper. Det framtida barnets kön beror direkt på mannen. Det är från spermatzonen att det kvinnliga ägget får den andra X-kromosomen som bestämmer kvinnans kön. I regel är spermier i spermier mindre än de som har Y-kromosomen. Dessutom är hastigheten hos dem som bär X-kromosomen lägre, men de lever längre. För att bli en tjej är det därför nödvändigt att X-kromosomen slår samman med ägget , vilket tillhandahålls genom följande metoder:

Det är också nödvändigt att samlag inträffar några dagar före ägglossningens början. I detta fall kommer spermatozoer med Y-kromosomen att dö under denna tid, och med X - kommer att delta i befruktning.

Hur man tänker en tjej med kalendern?

Det finns flera varianter av begreppskalendrarna, med vilken du kan förvänta sig en flickas utseende. De vanligaste kalendrarna hittills är japanska och kinesiska.

Vid beräkning med den kinesiska metoden används särskilda tabeller som tar hänsyn till födelsetiden för den framtida mamman.

När man använder den japanska metoden används födelsedagar, både för mamman och fadern till barnet. Skillnaden från kinesiska är att familjenummeret är första uppsättningen, vilket sedan används för att fastställa kön på den andra tabellen.

Användningen av denna typ av kvinnlig kalender för uppfattningen av en tjej är en ineffektiv metod. I vissa fall svarade kvinnor dock positivt på dessa metoder för att etablera barnets kön.

Hur påverkar näringen det ofödda barnets kön?

Under de långa åren av observation konstaterades att en kvinnas diet också påverkar kön av barnets framtid. Därför sammanställdes en speciell diet för uppfattningen av en tjej.

Så ungefär 3 månader före den föreslagna uppfattningen är det nödvändigt att minska mängden socker som konsumeras, liksom salt. Produkterna bör innehålla mer magnesium och kalcium. För detta ändamål rekommenderas följande produkter för användning:

Med användningen av dessa produkter ökar sannolikheten för uppfattningen av en tjej.

Hur påverkar slaget barnets kön under sex?

Det finns en uppfattning att kroppens ställning under kön också påverkar den framtida bebisens kön, och det finns till och med ställning för flickans uppfattning. Huvuduppgiften i denna process är att låta spermatzonen gå till ägget så länge som möjligt, som "missionären" utgör, ligger på sidan och "kvinnan på magen", idealiskt passar.

Andra metoder för att bli en tjej

För att skapa gynnsamma dagar för uppfattningen av en tjej kan man också använda den så kallade metoden för månfaser. Enligt henne har varje kvinna en individuell cykel, predispositioner till befruktning. Den ges från födelsetiden och förblir oförändrad under hela livet. Samtidigt stiger sannolikheten för uppfattningen i den månfasen när framtida mamma föddes.

Således finns det många metoder, efter att ha studerat vilken, en kvinna kommer att veta hur man beräknar uppfattningen om en tjej. Men ingen av dem tillåter dig att göra det, med 100% sannolikhet att planera flickans uppfattning, som om det inte var önskat.