Farliga filmer för psyken

Farligt för filmens psyke - det här är en speciell film, som inte bara kan ge ett komplett utbud av ljusa känslor och adrenalin, men också få dig att tänka på sådana saker som du inte har märkt tidigare. Ofta gör sådana filmer ett chockerande intryck, men för dem som vill få bara de mest levande känslorna är det definitivt det bästa valet. Vi kommer att titta på 5 filmer som är farliga för psyken.

irreversibilitet

Åtgärden i den här bilden börjar i slutet och utvecklas till början. Filmen berättar om en man som är hungrig att hitta och döda en man som han aldrig sett. För att han är skyldig i hans flickväns död, som han våldtagit och dödade. I filmen står tittarna inför chockerande realism.

Bakom glaset

Denna tejp ingår konsekvent i listan över filmer som är farliga för psyken. Bilden återspeglar livet för en tidigare nazistisk läkare som upplever en kriminell passion för pojkar i en ung ålder. Han blev förlamad från huvud till fot efter ett misslyckat självmordsförsök - det var en samvetssammanfattning. Som sjuksköterska var han tvungen att vittna om en av sina hemska brott, som snart börjar avpressa honom.

Huvudgummi

Listan över de farligaste för filmens psyke innehåller alltid olika skapelser av genialet David Lynch. Alla hans filmer till viss del kan spelas in i den här kategorin, och i synnerhet - "Head gummi". Målningen beskriver livet för en man som gifte sig på grund av graviditeten hos sin flickvän, och som ett resultat blev fadern till en konstig varelse, till skillnad från vad som var en mutant.

Clockwork Orange

Detta farligt för den psykiska skräckfilmen öppnar slöjan över världen, vilket är okänd för den vanliga personen. Det avbildar livet för ledaren av ett kriminellt tonår, som utan att känna synd, begår grymma mord och våldtäkt. Livet i fängelset, som borde korrigera det, lär det till helt olika värden.

Exorcisten

Filmer om exorcism gjorde alltid ett starkt intryck på allmänheten, eftersom detta fenomen, oförklarligt av vetenskapen, som hjälper raseriet, finns här och nu, används egentligen i religiös praxis. I filmen talar vi om en skådespelers familj som märker hennes dotters underliga beteende. Inbjuden till inspektion, förstår prästen omedelbart - flickan är i djävulens makt.

Farliga filmer för psyken rekommenderas inte för visning under 18 år, liksom för dem som är känsliga och känsliga.