Färg på kort hår

För att betona hårklippningsfunktionerna och dess struktur, utsökt stil, för att ge krullarna en glans tillåter färgning. Denna teknik består i färgning av tunna trådar i olika färger, det finns frisyrer, för skapandet som mästarna använder om 20 nyanser. Färgning på kort hår ger extra volym , gör hårklippningar mer intressanta och minnesvärda, lägger till en "zest" för dem.

Färger på mörkt eller svart kort hår

I detta fall rekommenderar stylister att välja mellan 2 färgalternativ:

  1. Naturlig färgning. Under den naturliga färgen på håret är utvalt från 2 till 15 nyanser av färg. Strängar bearbetas på ett sådant sätt att som ett resultat erhålls smidiga och nästan omärkliga övergångar från en ton till en annan. Detta gör att du kan uppnå effekten av solljus som blinkar i ditt hår.
  2. Kontrastfärgning. På korta svarta och mycket mörka strängar ser ljusa, mättade färger - röd, blå, grön, violett ut. Kontrasten hos vissa hårklippningar med naturligt hår betonar en unik stil, lockar stor uppmärksamhet.

Färger på ljus och ljusbrunt kort hår

Vanligtvis blondiner och ägare av ganska bleka lockiga lås behöver uppdatera färgen, gör den uttrycksfull. För detta ändamål är vertikal eller horisontell färgning avsedd.

Under skärningen väljer mästaren de finaste strängarna, varav den ena är målad i en mörkare nyans (ljusbrun, honung, choklad, karamell , röd), medan andra lyser på en pärlande eller lysande blondin. Tack vare detta tillvägagångssätt får håret önskad volym, glans, mättnad och ljusstyrka.

Hur ofta behöver hårfärgskorrigering en kort hårklippning?

Den presenterade färgtekniken är en komplicerad och tidskrävande procedur som kräver hög kvalifikation och professionalism hos befälhavaren.

För att upprätthålla effekten av färgning och utseendet på hårklippningen är det önskvärt att göra korrigering regelbundet. Dess frekvens beror på hårets återväxt. Som regel rekommenderar stylister att uppdatera färgen varje 30-35 dagar, i sällsynta fall är det tillåtet att besöka salongen en gång var 1,5-2 månader.

När horisontell färgkorrigering görs mindre ofta, eftersom växande rötter är mindre märkbara. Det är nog att kontakta frisören varje 2-2.5 månader.