Det tredje barnet av prins William kan förekomma på helgdagar

Det är redan känt att Kate Middleton är åtta månader gravid, och leverans väntas i slutet av april. Om de medicinska beräkningarna är korrekta och utseendet på det tredje barnet Kate och William äger rum den 23 april, kommer den här dagen att sammanfalla med en av de viktigaste kristna helgdagarna, särskilt vördade i Storbritannien - St. George's Day, betraktad som landets protektor.

Denna tradition har mer än tusen år. Enligt legenden var St George i antiken befrielsen från invånarna i många byar från den onda draken. Och efter att helgen hade uppträtt före korsfararna, utropades han beskyddare av den engelska armén i 1098.

Idag är St George's Day för medborgare i Storbritannien lika viktigt en viktig kristen helgdag som jul.

Mary eller Arthur?

Källor säger att hertiginnan är lite orolig, men överlag ger hennes tillstånd inte rädsla och nu känns det bra.

Här är vad journalister lärde sig av insidan:

"Det exakta datumet är förstås inte känt, men om barnet är född den 23 april kommer det att bli en underbar tillfällighet, väldigt patriotisk. Om en pojke är född kommer han säkert inte att kallas George. "

Nu höjer Catherine och William sin son George och dotter Charlotte. Den tredje arvingen av de fyra kommer att vara den femte i linje för den engelska tronen, och hans farbror Prince Harry kommer att gå tillbaka en nivå. Men som det är känt, är detta faktum inte upprörd överhuvudtaget. Trots det faktum att information om barnets kön inte avslöjas, och dessutom känner inte Catherine och William sig själv om det framtida barnets kön, i många vadslagningsklubbar som satsar aktivt på tjejen och i Marys namn.

En av Ladbrokes bookmakers berättade för reportrar att många kunder är övertygade om att det kommer bli en tjej, och det skulle vara trevligt att hedra det för att hedra mormor Elizabeth II, Queen Mary.

Läs också

Om priserna för den närmaste framtiden för herrnamn finns det ingen tillförlitlig information, men det är känt att favoriterna är namnen på Arthur och Albert, och bland kvinnorna är förutom Maria Victoria och Alice.