Det är officiellt: Scarlett Johansson och hennes pojkvän Colin Jost kom först ut tillsammans

Efter heta kyssar på gatorna i New York i mitten av november erkände även tvivlarna att Scarlett Johanssons roman med Colin Jost inte är en vansinnefantasi av insiders. Igår tog paret ett annat viktigt steg och bekräftade deras relation med en release i New York.

Under omslaget

Mer än ett halvt år, trots rykten, dolde Scarlett Johansson och Colin Jost, som erfarna konspiratorer, framgångsrikt sin utvecklingsroman från nyfikna ögon. För första gången om nära relationer och långt ifrån vänlig flörtning av skådespelerskan och manusförfattare-tv-presentatören började prata i maj och fram till förra månaden kunde den berömda paparazzi inte producera fotofaktor för förhållandet mellan Starlett och Colin.

Scarlett med Colin Jost i november

I status av ett par

På torsdagen besökte 33-årige Johansson och 35-årige Josep första stjärnan händelsen som ett par. Duvor hand i hand kom till galaafton på New York American Museum of Natural History.

För festen kinodiva klädd i en lyxig röd lång strapless Yves Saint Laurent klänning med knappar och fickor, lägger den med öppna sandaler och koppling i ton.

Scarlett Johansson vid evenemangets fotocall

Pojkvän Johansson såg ut som henne i en svart kostym, snövit skjorta och en fjäril.

Paret ställde sig inte ihop i fotogalleriet, men vid evenemanget var det inte separerat, utan invändningar tog bilder tillsammans.

Scarlett Johansson och Colin Jost på American Museum of Natural History i New York
Läs också

Alla seriöst

Förra veckan, en källa nära artisterna, sa att älskare firade födelsedagen till Scarlett i Hamptons i restaurangen 1700 House, och introducerade sedan varandra till sina föräldrar. Lukter det av ett bröllop?