Bönsrengöring

Vi tar en dusch varje dag för att tvätta bort den dagliga smuts som ackumuleras på huden och håret från avgaser, damm, rök och allt annat. Men få av oss kommer att tänka på att rena med böner, rena själen, karma och aura. Trots allt, sjukdomar, våra och andra människors onda tankar, särskilt det bortskämda och onda ögat, trots att de passerade och besegrades, lämnar deras avtryck på vår energikropp.

Förutom själen kan du också städa husets aura. Mycket ofta fördärvas bort huset för att täcka alla sina invånare, eller skadan på en av hyresgästerna går till husets energi och påverkar alla andra. Vi flyttar, köper och hyr lägenheter och hus, där ofta någon bodde före oss. Vad hände här, som bodde och hur - vi vet inte. Men de tidigare hyresgästerna, som har lämnat, tar bara bort sina ägodelar, och energispåret förblir.

Vi kommer att börja rengöra vår själ med böner för att städa huset.

Rengör huset

För att städa huset kan du ta med en präst eller göra allt själv, rengöra hans aura med böner.

För att göra detta behöver du kyrkstearinljus och en tom lägenhet.

För att börja, läs "vår fader":

"Vår Fader, som är i himlen!"

Heligt är ditt namn,

Ditt rike kommer,

Din vilja kommer att ske,

som i himmel och jord.

Ge oss denna dag vårt dagliga bröd;

och förlåt oss våra skulder,

Som vi förlåter vår gäldenär

och led oss ​​inte i frestelse,

men befria oss från det onda.

För er är riket och makt och ära för evigt.

Amen. "

Ta upp ett ljus och tänd det. Stå mot ytterdörren och börja gå längs alla väggar medurs mot dem. Vid varje hörn stoppade tre gånger ljusets hörn.

Så, gå igenom alla väggar och hörnen, som är täckta med möbler, som du inte kan nå ut i avståndet i avståndet. Tillbaka måste du igen vända mot ytterdörren. Här sätter du ut ljuset med fingrarna och läser igen "Vår Fader". Denna bön bör läsas i början och slutet av alla affärer.

Men det är inte allt.

Nu måste vi städa upp bönerna och konspirationerna hos alla spegelytor, inklusive inbyggda speglar. Speglar absorberar och avger energi, för att rengöra dem behöver du ta ett nytt ljus.

Tänd ljuset och, närma sig varje spegelyta, läs "vår fader" och korsa de tre ljusen.

Detsamma bör göras med ikoner, bilder och fotografier av personer som hänger på väggar eller står i fotoramar på alla ytor.

Därefter måste du sätta ut stearinljuset med fingrarna och kasta ut cinderen.

Vad kan hända under rengöringen?

Om ditt ljus "sköt", flödat med svart värme, då i huset samlades mycket negativa saker och elden "brann" allt ont. Detta är normalt. Om ljuset passerar genom passagen (vilket indikerar förekomsten av förstörelse eller onda ögon i huset) måste du återvända till ytterdörren och starta processionen först.

Under denna ritual kan du gissa, hosta, du kan kräka, omfamna hicka - allt detta bekräftar att energin (och din, och ditt hus) är mycket förorenad.

Denna rengöring bör göras igen en vecka senare och en månad senare. Det är lämpligt att fortsätta att städa minst en gång i halvåret.

Karma rengöring musik

Du kan städa din egen karma med böner, även när du är engagerad i något och inte har möjlighet att utföra ritualer. Lucein Shamballani och Vitaly Vedun spelade in ett gemensamt album med böner för rengöring av auraen.

Shamballani är en kompositör, och Vedun är en vit trollkarl. Tillsammans förenade de böner och konspirationer för rening av människor som lider av svagheter, onda ögon, onda trollformler och helt enkelt vill "städa upp".

Varaktigheten för alla låtar på albumet är 27 minuter. Detta är en session. Det är nödvändigt att hålla tre sessioner - för att inkludera albumet i tre dagar i rad. Utför sedan profylax i en vecka och en månad senare. Om du är bortskämd eller det onda ögat, kommer du att känna dig sjuk, du kan känna dig yr. Men under dessa 27 minuter kommer allt att passera.