Bakgrund till rummet

Det har länge varit känt att väggens färg och konsistens spelar en stor roll i utformningen av rummet. Och det mest populära materialet för deras dekoration är bakgrundsbilder.

Lyckligtvis erbjuder moderna byggmaterialbutiker ett brett urval av tapeter till stora rum, som en hall, sovrum eller små barn och kök. För att uppdatera interiören, det bästa sättet att betona fördelarna och gömma bristerna i rummet med tapeter, måste du följa vissa regler. På vilket sätt får du reda på i vår artikel.

Liten rum Bakgrund

Det är uppfattningen att för att avsluta väggarna i ett litet rum är det bäst att använda ljus tapeter utan ett mönster eller med ett mycket litet vertikalt mönster. Håller med om det här ställer vissa begränsningar i utformningen. Trots allt, inte för varje rum vit tapeter - det perfekta alternativet, och mörka färger stjäl en stor del av utrymmet. Men inte allt är så ledsen som det verkar. Små rumsbakgrunder kan vara ljusa, med stora mönster och breda band av helst ljusbeige, ljusgul, grädde, persika, ljusrosa, grå, ljusgrön, sallad, ljusblå, blå sandiga nyanser.

Om du väljer tapeter för ett smalt mörkt rum, är det bättre att stanna på ljusare och varmare nyanser för att ge rummet lite värme och ljusa färger.

Och omvänd, för ett ljust rum, är en tapeter av kallare toner lämplig. Vilken färg är mer lämplig, bestämmer du, viktigast av allt, att den kombineras med möbler, stora tillbehör, gardiner eller mattor.

Visuellt öka rymden och hjälper väggens struktur och flytande tapeter för ett litet rum med ljusfärg kommer helt enkelt att klara av den här uppgiften. Den unika strukturen i detta material gör att du kan skapa ritningar, mönster och nyckfulla skilsmässor, vilket gör interiören ännu mer mystisk.

Bakgrund till ett tonåring

För att barnet ska trivas och trivas, måste man på allvar närma sig utformningen av sitt personliga utrymme. Om du väljer bakgrundsbild för en tonårs pojks rum, så kommer ett hav, sport, militär, musikaliskt, bil- eller turist tema att vara ett vinn-vinn-alternativ.

För flickan är det därför bättre att välja något mildt och luftigt, som fjärilar, rosa lås, naturlandskap och element i blomsterverksamhet.

Idag i utformningen av ofta använda tapeter för rummet med en 3d-effekt. De verkar låta dig röra en annan värld, dyka in i en annan verklighet. Ditt barn kommer uppenbarligen att uppskatta en sådan tredimensionell foto tapeter för ett tonårställe som visar kosmiska galaxer, undervattensriket, skeppet eller hjältarna i filmerna.

Sovrum Bakgrund

Det mest intima och viktiga rummet i huset är sovrummet, där det är mycket viktigt att bevara atmosfären av avslappning, värme och romantik.

Ofta, för att avsluta sovrummet använda kombinerad tapeter . Väggar eller deras specifika områden är täckta med dukar av olika toner av samma färg, med mönster eller ränder som kombineras med möbler och dekorativa tillbehör.

Väggpapper för badrum

Naturligtvis kräver en premiss med hög luftfuktighet speciell efterbehandling. För att undvika många problem är det därför bäst att använda vinyl eller tvättbar tapeter till badrummet. De är hållbara, hoppar inte över fukt och förhindrar att svampen uppträder på väggarna. Unik design, utsmyckade ritningar och mönster gör interiören mer intressant. Men vinyl tapeter har en stor nackdel - ett högt pris.